Kaç yıldan sonra ssvd öneriliyor kızlar yapan var mı
Ssvd
sevgiiarab Daha yapmadım ama yapicam insaallah 37.haftadayım benim 6 yıl olucak ara
6 yıl var benim arada ama genel olarak 2 yıl geçmesi yeterli oluyor.
Bende şuan 40+2 de ssvd bekliyorum
sevgiiarab canim benim 13 yil var ama doktorum yapmıyor başka doktora gittim oda yapmıyor
Aalleeyynnaa doktorunuz kabul etmiş ne güzel benimki bu şehirde yapan yok dedi
sevgiiarab bilmediğim için soruyorum o ne şartmı yaptırmak herkes için
sevgiiarab 8 yıl arayla yaptım 2 sene geçince yaptıran doktorlar var arastirin
Bybrs hangi şehirdesiniz
Elifderin34 sezeryan sonrası vajinal doğum demek. Bir sezeryan hep sezeryan dmeek değildir. Şartlar uygunsa normal doğum yapılabilir 😊
Aalleeyynnaa uşak
Bybrs Dr Mustafa Kemal takal
Görünüyor ssvd için bı bakın isterseniz
sevgiiarab en az 18 ay diyor genelde doktorlar. Benimde 37 ay olacak şuan ssvd adayıyım İnşAllah nasip olur
Aalleeyynnaa teşekkür ediyorum yurt dışında olduğunu biliyorum benimde nasip.olursa bu ay doğum
Bybrs gönlünüzce olsun herşey 😊
Aalleeyynnaa maşallah 40 haftaya gelmişsiniz geçen sizinle bir postta ssvd hakkında görüşmüştük Dr gittim fakat kesinlikle tavsiye etmedi 2 sezeryan oldum rahim incelmesi var fazla da bekleyemeyiz dedi 15 Eylül e sezeryan tarihi verdi bir de bende çatı darlığı var o yüzden hiç tavsiye etmiyor çok riskli diyor üzüldüm ama çok isterdim normal yapmayı çünkü diğer iki sezeryanim berbat geçti tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
3babymom bizim de yarın sabah belli olacak 🥲 çatı darlığı da aslında biraz riskli olurdu kendinizi üzmeyin lütfen umarım bu sefer tam tersi çok çok güzel geçer Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌼
sevgiiarab bende Ssvd adayıyım canım 18 ay olacak arada doktorum destekliyor yapabilirsin dedi. İnşaallah 🤲☺️
39+4 oldum daha sancı gelmedi
Aalleeyynnaa çok teşekkür ederim inşallah 💕🌸 Allah sizin de gönlünüze göre versin hakkınızda hayirlisi olsun
Mlkysf ya bize de haber verir misini süreçten
Aalleeyynnaa bize de bilgi verir misiniz süreçten bende istiyorum