Aalleeyynnaa uşak
Ssvd
Bybrs Dr Mustafa Kemal takal
Görünüyor ssvd için bı bakın isterseniz
sevgiiarab en az 18 ay diyor genelde doktorlar. Benimde 37 ay olacak şuan ssvd adayıyım İnşAllah nasip olur
Aalleeyynnaa teşekkür ediyorum yurt dışında olduğunu biliyorum benimde nasip.olursa bu ay doğum
Bybrs gönlünüzce olsun herşey 😊
Aalleeyynnaa maşallah 40 haftaya gelmişsiniz geçen sizinle bir postta ssvd hakkında görüşmüştük Dr gittim fakat kesinlikle tavsiye etmedi 2 sezeryan oldum rahim incelmesi var fazla da bekleyemeyiz dedi 15 Eylül e sezeryan tarihi verdi bir de bende çatı darlığı var o yüzden hiç tavsiye etmiyor çok riskli diyor üzüldüm ama çok isterdim normal yapmayı çünkü diğer iki sezeryanim berbat geçti tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
3babymom bizim de yarın sabah belli olacak 🥲 çatı darlığı da aslında biraz riskli olurdu kendinizi üzmeyin lütfen umarım bu sefer tam tersi çok çok güzel geçer Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌼
sevgiiarab bende Ssvd adayıyım canım 18 ay olacak arada doktorum destekliyor yapabilirsin dedi. İnşaallah 🤲☺️
39+4 oldum daha sancı gelmedi
Aalleeyynnaa çok teşekkür ederim inşallah 💕🌸 Allah sizin de gönlünüze göre versin hakkınızda hayirlisi olsun
Mlkysf ya bize de haber verir misini süreçten
Aalleeyynnaa bize de bilgi verir misiniz süreçten bende istiyorum
ikicocuklubiranne bize de süreçten haber verir misiniz cesaret olsun :)
Aalleeyynnaa ne yaptınız uygun muymuş ssvd bilgi verir misiniz süreçten
Hifaberra süreçten haber verir misiniz sizde inşallah sağlıkla gelir 🤲🏽
Mlkysf ay benden önce dogurursunuz siz nolur buraya yazın ya
oykubrakpnar yazıcam insaallah en büyük hayalim 😀 zaten 1 cm açıklık olmuş dün gittim baya egzersiz falan yapıyorum şuan surec güzel ilerliyor insaallah
Fatmandrsv tabiki canım yazicam insaallah
Mlkysf hangi hastanede muayne oluyosunuz acaba. Şöyle ki ben ssvd istiyorum dedigimde doktorum cok riskli vs diye kestirp atıyo ve bebegim ilerden gidiyomuş başı 40 haftalıkla uyumluymuş ilk dogumumda olsa normal doguramazmışım filan dedi. Çatı muaynesi bile yapmadı. Özeller sezeryanci zatende sizin doktoru merak ettim
Fatmandrsv inşAllah 32. Haftaya gireceğim nasip olur ☺️🤲🏻
oykubrakpnar ben bursadayım canım özel muayenesi var doktorun ilk söylediğimde tamam deneriz senin takibin farklı olacak yanliź ve yapmanı istediğim şeyler olacak dedi hiç olmaz riskli falan demedi 34.haftaya geldiğim de perine masajini gösterdi bana sabah akşam bu masajı mutlaka yapman gerekiyor rahmi simdiden yumsatmaya başlamamız lazım dedi günde 6 hurma,squat,yürüyüş,merdiven inip çıkma,beline günde 2 3 kez sıcak su uygulama yap çünkü sana suni sancı verilmeyecek yavaş yavaş rahmi yumsatip 40 a kadar kendi sancılarını başlatmamız lazım dedi.3 hafta uyguladım her dediğini 37.haftada gittiğimde rahim baya yumsamis ve catin normal doğum yapmak için çok müsait hareketleri arttirarak devam et artik 2 gunde bir gelip rahmi olgunlaştiracagiz dedi elini sokup rahme dokunuyor bastiriyor baya agrili oluyor bir kac saniye ama bu islemi yapmak zorundayim diyor 2 gün önce gittiğimde hiç açılma yokken 2 gün sonra 1 cm açıklık olmuş şimdi salı yine gidecegim ozamana kadar 3 olur devam et dedi.Sancilarim başlayana kadar her gittigimde bu islemi yapcak.Beni egzersizlere erkenden başlatması büyük fayda sağladı bende çok gayret ediyorum tabi hiç aksatmadan her dediğini yapıyorum.Doktorum en büyük şansım gerçekten