deletedmom503 Nazlynarly Benim eve geldigim gibi geldi nişanım gecen hafta da cati muayenesi olmustum gelmemisti ama bu sefer geldi hala da az az lekelenmem devam ediyor
Nazlynarly deletedmom503 o zaman doktora git bence Doğum başlamış olabilir çünkü doktorum nişanın gelirse gel dedi yine de yanlış değerlendirme yapmak istemem
deletedmom503 Nazlynarly Dr aradim canim takip et bir durum olursa gel dedi ama simdilik panik yapma sakin ol bekle dedi
Kubdenya Nazlynarly doğumu hic izlemedim internetten kendimi korkutmamak icin o yuzden neyle karşılaşacağımı tam bilmiyorum tahmin etsem de detayini bilip korkmak istemiyorum
Nazlynarly Kubdenya ben sürekli izliyorum instagramda çok video var başıma ne geleceğini bilmek istiyorum tabi tercih meselesi bol bol dua et kendin için o zaman içini ferah tut herkes yapıyor sonuçta evlatlarımıza kavuşmak için çekeceğiz 🙏
Nazlynarly Annemmm hiç korkmaaa ☺️ İnan bende böyleydim çatala çıkana kadar ter döktüm ama sonrasında derin derin Nefes aldım birazcık sıktım kendimi bitti zaten sonra
Kubdenya Nazlynarly kavusmayi cok istiorum dua ediyorum Allahm hepimize yardım etsin kolay olsun doğumlarımız
Ece06 Nazlynarly bende ilkinde öyleydim ama 2.olan muaynemde açıklık var mı diye baktı Doktorum hiç böyle hayal etmemiştim ilk muayneyle alakası yok o yüzden korktum yoksa ilkinde kemik yapısı müsait mi değil mi diye bakılıyormuş ondan hafif geçiyor
Nazlynarly Ece06 ay bilemedim şimdi doktorum ikisinin de açıklamasını yapınca soruşturmadım Umarım diğeri de iyi olur
Hanifeak Ilkbebek123 hayır bana yapılmadı erkek doktorumda bana dedi ki ar gibi kadınsın sana bakmaya bile gerek yok🙄
Ozgeyrsc [bilinmeyen] bana ilk sağ sol neresi gelirse yaptı valla kasıklarımda hissettim hatta elini 😂😂😂 bugün çok kolaydı parmağını soktu çıkardı hiç korkulcak bişi yoktu gercekten
gonulcelen [bilinmeyen] tşk ederim 🙏🏻 Şimdi biraz daha iyiyim Doğum pozisyonunu almıştı ama sanırım bgn biraz daha kanala yakınlaştı kasıklarımda baskı hissediyorum karnım da sanki aşagıya indi gibi o yüzden endişelendim açıkcası vajinal kontrolden korkmuyorum hazırlıklı gitmek için ve acaba Doğum başlatır mı diye endişe ettim 🙏🏻
Kubdenya Ozgeyrsc psikolojim bozuluyor düşününce bile gerçekten çok etkileniyor ilk vajinal ultrasonda bile çok etkilenmiştim bayan doktor olduğu halde