Ozgemir05 Nazlynarly yaa ben hamileliğim de ilk zamanlarımda alttan muayene oldum bi kaç kez o zaman bir alet ile bakıyorlar ondan daha çok mu acıyor
Nazlynarly Ozgemir05 bende öyle oluyordum ilk zamanlarda kamera ile bakılıyordu biraz daha farklı oluyor bu ama acısı aynı diyebilirim sadece rahat olman gerekiyor
Feyzapoyraz Nazlynarly canım ben o çato muayenesimin yapıldığı yere nasıl otırucam onu düşünüyorım doktorum erkek bide herşeyimi çıksrıpmı oturucam çok endişeliyim 38 haftalığım cumaysgidicem büyük ihtimalle yapar heralde
gonulcelen Feyzapoyraz bnde hiç yaptıramadım ama alttan kontrol gibi oluyrodur herhalde sadece altınızı komple çıkarıp bir çarşafla örtüyor 😬😬
Nazlynarly Feyzapoyraz alt tarafın hepsini çıkarıyorsun çatala oturuyorsun üzerinde bir örtü oluyor ama alt taraf açık tabi 🙈 ama tıp da ayıp olmaz öyle düşünme insan çekiniyor tabi bi yandan haklısın
Seymahamza Feyzapoyraz öyle düşünmeyin zaten üstünüze sekreter falan örtü koyuyor doktor öyle uzun uzun genital bölgeyi incelemiyor bile bugün yaptırdım ben de hazır olunca doktor geliyor bakıyor bitiyor kasmayın kendinizi
Seymahamza Feyzapoyraz benim doktorum da erkekti ama iki derin nefes alın verin bitiyor sonuçta yoldan geçen birisine değil alanında uzman sizin ve bebeğinizin sağlığı için çalışan birinin yanındasınız
EdaKnayenkartal Benımde çarşamba bakılcak şimdiden gerildim 😑ama bakılmasında fayda var tabı doğum şekli belirlenebilir eger cok darsa
Ecrindemet Ben devlet hastanesinde dogum yaptim.Stajyerler bile geldi bakti bana bildigin denek gibi hissetmistim kendimi.Yarim saatte bir geliyorlardi.Artik gina gelmisti .Acimiyo ama degisiik birsey ya.
Ozgeyrsc Serii canım hiç kasma şimdi daha kolay olur benm bugün ikinci alttan muayenemdi hiç hissetmedim ama baya rahattım açtım baya bi bacaklarımı 😂😂 kasmadım sende öyle yap görceksin faydasını
Ozgeyrsc Mirvee canım benm bugun ikinci çatı muayenemde 40. Haftamdayım acılma hiç yok bi cm biraz yumuşama olmuş çatın müsait dedi ama 41 haftaya kadar gelemzse suni sancı dedi sende nasıl olmuştu acaba açılman olmuşmuydu bu haftalarda
Ozgeyrsc Nazlynarly benmde açılma yok 40. Haftamdayım doktor çömel dedi ve bebeğim 3.900 daha büyürse sezaryan olcak
gonulcelen Serii acile neden gittiniz acaba şuan bnm de agrım var acaba acile gitsem hemen alttan mı bakmak isterler ki nst yeterli olmaz mı 35 haftalık olduk bu arada sezeryan olacak doğumum 😬😤
Ozgeyrsc [bilinmeyen] dimi canım çatı muayenesinde baya derine batırıyo zorluyo bende öyle oldu ilki ikincide baktı direk açılma varmı die hiç hissetmedim
gonulcelen [bilinmeyen] açıklığa bakmak nasıl oluyor suan biraz agrım var acile gitmek istiyorm ama alttan bakar mı tedirginim utandıgımdan degil cok erken bakar uyarma yaparsa diye korkuyorum 😤
Feyzapoyraz Nazlynarly bizim devlet hastanesi ve odaya girince sadece ben oluyorum yardım etcek biri yok örtüyü faşan kim vercek çok merak ediyorum yani
Nazlynarly Kubdenya hiç öyle gelmesin bende biraz tedirgin gittim ama rahatlaman gerekiyor şöyle düşün bu senin için ilk aşama Doğuma yakın yapılıyor İnan Doğum korkun biraz daha hafifliyor benim öyle oldu
Nazlynarly [bilinmeyen] farklımıymış ya bugün doktorum hem çatın iyi dedi normal Doğuma elverişli dedi açıklıkta yok dedi ben ona dayanarak arkadaşa Bilgi verdim sonra yanlışlık olmasın ☺️
Kubdenya Nazlynarly doğumu hic izlemedim internetten kendimi korkutmamak icin o yuzden neyle karşılaşacağımı tam bilmiyorum tahmin etsem de detayini bilip korkmak istemiyorum
deletedmom503 Nazlynarly Benim eve geldigim gibi geldi nişanım gecen hafta da cati muayenesi olmustum gelmemisti ama bu sefer geldi hala da az az lekelenmem devam ediyor
Nazlynarly deletedmom503 o zaman doktora git bence Doğum başlamış olabilir çünkü doktorum nişanın gelirse gel dedi yine de yanlış değerlendirme yapmak istemem
deletedmom503 Nazlynarly Dr aradim canim takip et bir durum olursa gel dedi ama simdilik panik yapma sakin ol bekle dedi
Nazlynarly Kubdenya ben sürekli izliyorum instagramda çok video var başıma ne geleceğini bilmek istiyorum tabi tercih meselesi bol bol dua et kendin için o zaman içini ferah tut herkes yapıyor sonuçta evlatlarımıza kavuşmak için çekeceğiz 🙏