gonulcelen Feyzapoyraz bnde hiç yaptıramadım ama alttan kontrol gibi oluyrodur herhalde sadece altınızı komple çıkarıp bir çarşafla örtüyor 😬😬
gonulcelen [bilinmeyen] açıklığa bakmak nasıl oluyor suan biraz agrım var acile gitmek istiyorm ama alttan bakar mı tedirginim utandıgımdan degil cok erken bakar uyarma yaparsa diye korkuyorum 😤
Nazlynarly Ozgemir05 bende öyle oluyordum ilk zamanlarda kamera ile bakılıyordu biraz daha farklı oluyor bu ama acısı aynı diyebilirim sadece rahat olman gerekiyor
Nazlynarly Feyzapoyraz alt tarafın hepsini çıkarıyorsun çatala oturuyorsun üzerinde bir örtü oluyor ama alt taraf açık tabi 🙈 ama tıp da ayıp olmaz öyle düşünme insan çekiniyor tabi bi yandan haklısın
Feyzapoyraz Nazlynarly bizim devlet hastanesi ve odaya girince sadece ben oluyorum yardım etcek biri yok örtüyü faşan kim vercek çok merak ediyorum yani
Nazlynarly Kubdenya hiç öyle gelmesin bende biraz tedirgin gittim ama rahatlaman gerekiyor şöyle düşün bu senin için ilk aşama Doğuma yakın yapılıyor İnan Doğum korkun biraz daha hafifliyor benim öyle oldu
Nazlynarly [bilinmeyen] farklımıymış ya bugün doktorum hem çatın iyi dedi normal Doğuma elverişli dedi açıklıkta yok dedi ben ona dayanarak arkadaşa Bilgi verdim sonra yanlışlık olmasın ☺️
Kubdenya Nazlynarly doğumu hic izlemedim internetten kendimi korkutmamak icin o yuzden neyle karşılaşacağımı tam bilmiyorum tahmin etsem de detayini bilip korkmak istemiyorum
deletedmom503 Nazlynarly Benim eve geldigim gibi geldi nişanım gecen hafta da cati muayenesi olmustum gelmemisti ama bu sefer geldi hala da az az lekelenmem devam ediyor
Nazlynarly deletedmom503 o zaman doktora git bence Doğum başlamış olabilir çünkü doktorum nişanın gelirse gel dedi yine de yanlış değerlendirme yapmak istemem
deletedmom503 Nazlynarly Dr aradim canim takip et bir durum olursa gel dedi ama simdilik panik yapma sakin ol bekle dedi
Nazlynarly Kubdenya ben sürekli izliyorum instagramda çok video var başıma ne geleceğini bilmek istiyorum tabi tercih meselesi bol bol dua et kendin için o zaman içini ferah tut herkes yapıyor sonuçta evlatlarımıza kavuşmak için çekeceğiz 🙏
Nazlynarly Annemmm hiç korkmaaa ☺️ İnan bende böyleydim çatala çıkana kadar ter döktüm ama sonrasında derin derin Nefes aldım birazcık sıktım kendimi bitti zaten sonra
Kubdenya Nazlynarly kavusmayi cok istiorum dua ediyorum Allahm hepimize yardım etsin kolay olsun doğumlarımız
Ece06 Nazlynarly bende ilkinde öyleydim ama 2.olan muaynemde açıklık var mı diye baktı Doktorum hiç böyle hayal etmemiştim ilk muayneyle alakası yok o yüzden korktum yoksa ilkinde kemik yapısı müsait mi değil mi diye bakılıyormuş ondan hafif geçiyor
Nazlynarly Ece06 ay bilemedim şimdi doktorum ikisinin de açıklamasını yapınca soruşturmadım Umarım diğeri de iyi olur
Hanifeak Ilkbebek123 hayır bana yapılmadı erkek doktorumda bana dedi ki ar gibi kadınsın sana bakmaya bile gerek yok🙄