• Gebelik
  • KARPUZ ANNİŞLERİİİİİ HADİ BUYURUN 😂🥰🍉

Vala benimde hiç belirti yok sadece açılmam var 4 cm.Benim normal olcak allahın izniyle.

gulsah_12 al benden de o kadar gelen giden ne bir belirti. Göbeğim bile düşmedi. Ay napçaz yaaaaa 😅😂

Emineengin123 ben de normal istiyorum ama be açılma ne bir belirti. Özel bişi yaptın mı canım açılma olması için ben mi beceremiyorum acaba

Gizemkync Vala inan bişey yapmadım 😃 göbeğim bile düşmedi ama nasıl açılma oldu bilmiyorum. Sadece bol bol yürüdüm.

Emineengin123 hiç yerimde durmuyorum ama özellikle de yürüyüştür spordur falan da yapmıyorum demekki yürümek gerek böyle giderse sezeryana alacak doktor 😅 4 cm valla çok başarılı 👏 Sağlıkla kavuşursun inş yavruna canım benim🤲🌸

Zehragniken deme yaa nasıl hissediyosun peki psikolojik olarak neden olmuyor bu açılmalar. Ben de çok korkuyorum suni sancıya kalacağım diye

Pırasa gece 35 haftalık olacağım offf artık doğurmak istiyorum çok sıkıcıııııığğğğğğğ😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Gizemkync psikolojik olarak kendimi rahatlamış hissediyorum ama Bi yandan neyle karşılaşacağımı bilmediğim için biraz tedirginim suni sancı açısından. Korku heycan panik hep Bi arada :)) Kendi sancim gelsin diye çok uğraştım. Yürüyüş, hurma , ilişki, sıcak su , squat , merdiven inip çıkma herseyi denedim ama olmuyor napalim hayırlısı böyleymiş

Zehragniken yapacak bir şey yok gerçekten başa gelen çekiliyor Allah dağına göre kar veriyor diyelim napalım geliyorum arkandan merak etme yalnız değilsin 😅 Çarşamba toplu bir dua zinciri yapalım valla size Sağlıkla bir avazda inşallah kucağınıza alın fasulyeleriniziii 😍♥️

Gizemkync valla sence nasıl gidiyordur😂 çarşambaya gün vermişti cumaya ertelendi sezaryenim hayırlısıyla artık gelsin diye bakıyorum çok ağırlaştı asla rahat yok hiçbir yerde neyse gününü tamamlıyor sağlıkla gelsin minişler

Gizemkync 37 38 haftalardayken 39 haftalık zor diyenlere kızıyodum nesi zor diye cidden zormuş kasıklarım ağrıyo son iki gün kaldı Perşembe günü sezeryanım var ama sabretcek mi bakalım bekliyorum