41 42 de falan ne olunuyor acaba 😅
KARPUZ ANNİŞLERİİİİİ HADİ BUYURUN 😂🥰🍉
Gizemkync Yıllardır hamile gibi hissediyorum kendimi valla 😅 bu gece tam 40 haftalik oluyoruz. Allah nasip ederse çarşamba günü doğum var
Emineengin123 yaa çok az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin canım benim 🤲😍 doğumdan sonra hikayeni bekliyoruz 🌸
38+2 de doğurdum ama bebis doğdu butonuna basmadim şuan 39+5 iz uygulamaya göre 😃
Gizemkync Amin canım inşallah. Nasip olursa paylaşırım tabi. 😘
Zehragniken bişi dicem Çarşamba doğum yapacak olan çok var sanırım bugün 5 falan saydım 😅 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış hamilelik bitsin diye uğraşıyoruz ama sanırım çok özleyeceğiz🥰 hiç bir belirti olmadı bu zamana kadar sezeryanı mı tercih ettin nasıl geçti yolculuk 😅
Vala benimde hiç belirti yok sadece açılmam var 4 cm.Benim normal olcak allahın izniyle.
Emineengin123 ben de normal istiyorum ama be açılma ne bir belirti. Özel bişi yaptın mı canım açılma olması için ben mi beceremiyorum acaba
Gizemkync Vala inan bişey yapmadım 😃 göbeğim bile düşmedi ama nasıl açılma oldu bilmiyorum. Sadece bol bol yürüdüm.
Gizemkync Yok canim suni sancı alıcamm. Ne yaptıysam kendi sancim gelmedi. Bugün de kontrol de 1 cm açıklık çıktı
Emineengin123 hiç yerimde durmuyorum ama özellikle de yürüyüştür spordur falan da yapmıyorum demekki yürümek gerek böyle giderse sezeryana alacak doktor 😅 4 cm valla çok başarılı 👏 Sağlıkla kavuşursun inş yavruna canım benim🤲🌸
Zehragniken Nasipse aynı gün doğacaklar inşallah 😃
Gizemkync Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah bebelerimize 😘😘🌸🌸
Zehragniken deme yaa nasıl hissediyosun peki psikolojik olarak neden olmuyor bu açılmalar. Ben de çok korkuyorum suni sancıya kalacağım diye
Esrakky 37 marul☺️