Hpymm tam 9 yıl önce Gültekin bey doğum yaptırdı iyi ki diyorum şimdi Sivas’ta değilim görev nedeni ile. Ama mükemmel bir Dr ne olursa olsun ücreti düşünmeden bence kesinlikle Gültekin hocama gitmelisin 😉
Sarp aynı fikirdeyim. 1 kere gitmem yetti saten anlamam için. O da Gültepe de fazla kalmaz gidici gibi konuşuyor. Gitmişken şöyle uzaklara şehir dışına filan gitse bari değişik .😂
Sema58 ben bir sene once felan bi gitmistim Gultekin bey yoktu. O zaman muayene ucretı o şekildeydi. Sımdı artmıştır tabı🙄🙄🙄
    Hpymm üniversitede savaş karakuş var oda çok iyi ben ona gidiyorum özel muayene ile 122 tl muayne ücreti ama çok iyi bi doktor
    Zuleyhakaan kızlar siz duydunuzmu beğen popoda bide anlinda yeşil olursa arkası erkek dorumu
    BeyzaXx be beyin arkası polisi ve anlı morsa arkası erkek oluyormuş dogrumu
      Zuleyhakaan evet canim baya artmisss en ucuzub115 tl iste profsrler daha pahali
      Sema58 doğum hikaye bölümünde 45 dakıkada doğum sonrası yaşananlar diye doğum hikayemi yazmıştım. Benim biraz sıkıntılı geçti ama gültekin bey cok yardımcı oldu. Ben o kadar parayı medıkanaya hayatta vermem ama sırf gültekin bey için gidiyorum.
        Zuleyhakaan dikislerin cok oldu mu bazi dr. Tecrubesiz direk kesiyorlar normalde gultekini hep sezaryn yapanlardan dinledim o yuzden normale guvenemedim dur okiyim canim
          Sema58 aksine dikişim çok az oldu. Hiç dikiş ağrısı çekmedim. Doğumda da cok yardımcı oldu hatta doğum bittikten sonra ben ben çok üşüdüm üstümü örttürdü elimi tuttu destek çıktı bana. Ama onu tanımayan bazen cok asık suratlı olduğunu düşünür, ama genel olarak kesincidir. Yani ihtimal üzerinde durmaz. Varsa var der yoksa yok. Bide çok şimartmaz hastalarını gerektiği kadar konuşur. Ben hep kendime yakın hissettim kendisini, doktorluğunada cok güvenıyorum.