Hpymm gerçekten iyi doktor bulmak zor şehir dışından geldim doğum için Sivas’a doktorum medicanaya geçmiş ve o kadar para vermem mümkün değil. doktor arayışına girdim önerdiğiniz doktor var mı resmen ortada kaldım .😔 ve 38. Haftadayım 😔
    Sema58 ayy öyle üzüldüm ki bu kadar zam ne bende Gültekin beye gidiyordum
      Goncagp merhaba. Özgür beyi tavsiye ediyorum. Biraz ciddi ama gerçekten ilgili bi doktor. Özellikle acil durumlarda. İlk gebeliğimde bebek görünmedi röntgene girmem lazımdı ama iki ay sonrasına tarih verdiler özgür bey imzalı kağıt yazdı verdi o gün röntgene girdim. Ya da kan vermem lazımdı ancak poliklinik kapanmak üzereydi acili aradı hasta gönderiyorum acil kan ve sonuç lazım diye. Kürtaj oldum bebek olmadığı için narkoz istedim onu da yaptı hemde izin gününde geldi. Allah razı olsun diyorum her zaman onun için
        Zeynep58 valla ya birde ilerleyen donemlerde nst ye gircez zirt pirt surekli 115 tl ne kuzenimin onerisi olmasaydi gitmezdimde istee
        Sema58 özlem hanıma gidiyordum çok memnundum ama devam edemedik . bir kez de bayram ali mamik e gittim ama hiçççç memnun kalmadım ilgisiz değişik bi tip ne tansiyon ne kilo ölçümü yaptı.
          Sarp doğuma girmiyor di mi doktor?
          • Sarp bunu yanıtladı.
            Hpymm Numune de kesinlikle levent kandemir. Gültepeye gidiyorum ama hala aklim levent beyde valla. Sadece olumsuz tek yanı odasına fazla hasta aliyo ama herkesle tek tek ilgileniyo. Sormadigin halde herseyi de söylüyor. Aklım ciddi anlamda hala ona gitmekte ama esim özel hastane de kararli 😥
            • Sarp bunu yanıtladı.
              Goncagp bayram aliyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paragözün birisi. Ukala ukala konuşmaktan başka bişey yapmıyor özellikle devletten ya da medicana da muayene olduğunuzu duyunca daha da şahlanıyor. Kovulmuş kuyruk acısı var sanırım. Oraları kötülemekle ve sizi küçümsemekle meşgul
                Goncagp hiç bilmiyorum giriyo mu girmiyo mu ben muayene ye gidiyorum özgür beye. Ama doğumu medicana düşünüyorum. Özgür beyin ayrı muayenehanesi olsa doğuma ona giderdim orası kesin
                Sema58 ben ilk 67,5 tl (sto indirimi) ile başlamıştım. O şekilde ilkini doğurdum. Aradan 2 bucuk sene gectı bi gittim 85 tl ve indirim kalkmış.ayrıca nst’ye 10 tl ücret alıyorlar. Ben buna şok olmuştum zaten şimdi de 115 tl mi olmuş🙄 çağlar bey profesör dıye 120 tl veriyorlardı şimdi aynı fiyat olmuş.
                  Hpymm tam 9 yıl önce Gültekin bey doğum yaptırdı iyi ki diyorum şimdi Sivas’ta değilim görev nedeni ile. Ama mükemmel bir Dr ne olursa olsun ücreti düşünmeden bence kesinlikle Gültekin hocama gitmelisin 😉
                  Sarp aynı fikirdeyim. 1 kere gitmem yetti saten anlamam için. O da Gültepe de fazla kalmaz gidici gibi konuşuyor. Gitmişken şöyle uzaklara şehir dışına filan gitse bari değişik .😂
                  Sema58 ben bir sene once felan bi gitmistim Gultekin bey yoktu. O zaman muayene ucretı o şekildeydi. Sımdı artmıştır tabı🙄🙄🙄