Sivas’taki doktorlar
Zuleyhakaan kızlar siz duydunuzmu beğen popoda bide anlinda yeşil olursa arkası erkek dorumu
BeyzaXx be beyin arkası polisi ve anlı morsa arkası erkek oluyormuş dogrumu
Goncagp çevre nde gordumu
Goncagp nasil
Zuleyhakaan evet canim baya artmisss en ucuzub115 tl iste profsrler daha pahali
Zuleyhakaan nasil peki ben cok kararsizim normal mi yoksa sezaryan mi normalde gultekin basarili mi
Sema58 doğum hikaye bölümünde 45 dakıkada doğum sonrası yaşananlar diye doğum hikayemi yazmıştım. Benim biraz sıkıntılı geçti ama gültekin bey cok yardımcı oldu. Ben o kadar parayı medıkanaya hayatta vermem ama sırf gültekin bey için gidiyorum.
Zuleyhakaan dikislerin cok oldu mu bazi dr. Tecrubesiz direk kesiyorlar normalde gultekini hep sezaryn yapanlardan dinledim o yuzden normale guvenemedim dur okiyim canim
Sema58 aksine dikişim çok az oldu. Hiç dikiş ağrısı çekmedim. Doğumda da cok yardımcı oldu hatta doğum bittikten sonra ben ben çok üşüdüm üstümü örttürdü elimi tuttu destek çıktı bana. Ama onu tanımayan bazen cok asık suratlı olduğunu düşünür, ama genel olarak kesincidir. Yani ihtimal üzerinde durmaz. Varsa var der yoksa yok. Bide çok şimartmaz hastalarını gerektiği kadar konuşur. Ben hep kendime yakın hissettim kendisini, doktorluğunada cok güvenıyorum.
Zuleyhakaan canim okudumda sen 3 ikinmada dogurmussun gultekinin pek bir payi olmamis 😂
Sema58 evet😂😂 zaten eneler uğraştı sonra gültekin bey geldi. Ikın dedi ıkındım sonra bekledik biraz. Bidaha ıkınma geldı işte ıkındıktan sonra iğne yapcam dedi yaptı. Kesik attı son kez ıkındım bebiş çıktı sonrada dikti. Kaç dikişim var dıye sırduğumda da cok bişey yok bir iki dedi. Ama eli hafif.
Zuleyhakaan hahaha 😂 iyiymiss masallah :)