Hpymm ilk doğumumda da gültekin beye gittim şimdi de ona gidiyorum. Ben çok memnunum.
Sivas’taki doktorlar
Hpymm Numune de kesinlikle levent kandemir. Gültepeye gidiyorum ama hala aklim levent beyde valla. Sadece olumsuz tek yanı odasına fazla hasta aliyo ama herkesle tek tek ilgileniyo. Sormadigin halde herseyi de söylüyor. Aklım ciddi anlamda hala ona gitmekte ama esim özel hastane de kararli 😥
Tostosunannesi evet levent bey de çok ilgili ancak dediğiniz gibi çok kalabalık oluyo odası
Sema58 ben ilk 67,5 tl (sto indirimi) ile başlamıştım. O şekilde ilkini doğurdum. Aradan 2 bucuk sene gectı bi gittim 85 tl ve indirim kalkmış.ayrıca nst’ye 10 tl ücret alıyorlar. Ben buna şok olmuştum zaten şimdi de 115 tl mi olmuş🙄 çağlar bey profesör dıye 120 tl veriyorlardı şimdi aynı fiyat olmuş.
Zuleyhakaan sezaryan mi oldun canim ilk dogumunu gultekinde
Zuleyhakaan caglar bey 200ne yakin diye duydum ben canim
Sema58 normal dogum olmustum.
Sema58 ben bir sene once felan bi gitmistim Gultekin bey yoktu. O zaman muayene ucretı o şekildeydi. Sımdı artmıştır tabı🙄🙄🙄
Hpymm üniversitede savaş karakuş var oda çok iyi ben ona gidiyorum özel muayene ile 122 tl muayne ücreti ama çok iyi bi doktor
Zuleyhakaan kızlar siz duydunuzmu beğen popoda bide anlinda yeşil olursa arkası erkek dorumu
BeyzaXx be beyin arkası polisi ve anlı morsa arkası erkek oluyormuş dogrumu
Goncagp çevre nde gordumu
Goncagp nasil