ilhaninannesi Hayriyeee0 benim de 36+5 adet ağrısı gibi olan ağrılar gün gün olmaya başladı ve özel bölgemin üst kısmı çok ağrıyor. Ve doğumun habercilerinden biri de ishalmiş sık büyük abdeste çıkılırmış. Sık olmasa da bir ara günde 2 defa çıktığım oldu 🙄 normalde kabızımdır. Benim de karnım top gibi hiç aşağı inmedi nefes darlığı çekiyorum hatta 😕
Hayriyeee0 ilhaninannesi ay özel bölge zaten fena artık resmen acıyor o kadar çok ağrılarım var ki geceleri falan uyuyamıyorum sanki her an olacak gibi ama bilmiyorum ya. Yarin çatı muayenesi olacağım belki o tetikler doğumu 😕
sunset_momy Silasil gözünüz Aydın 💙🧿 ilk doğumunuz mu? Kaç kilo doğdu ? Bebiş nasıl yanınızdamı 🌼 sütünüz geldi mi? Ayy 🤭 tam 37 haftalık olduk beni heycan sardı çok şey sordum merakımı maruz görün. Doğum yakın belki bende sizler gibi günler sonra kavuşurum prensesime 🤍
Silasil sunset_momy merhaba ☀️ evet ilk doğumum 3200 doğdu 🥰 sütüm de geldi tabi ilk zamanlar çok olmuyor zamanla düzene giricektir
gazetecimom Silasil maşallah ne güzel 👍 peki doğumdan sonra nasıl hissettiniz ağrınız oldu mu? Dikiş yeriniz çok acıdı mı, idrar kaçırma vs var mı
Silasil gazetecimom doğumdan sonra o kadar rahatladımki hele plessnta çıkınca oh be dedim😂 direk karnım indi. Hiç ağrım olmadı direk ağrı kesici iğne yapıyolar zaten ben hiç birşey hissetmedim dikiş adına ❤️
Gzdbrmn Silasil en merak ettiğim epizyo. İlk doğumda çok çektim çünkü. Şuan doktorum bsbegin kilolu suninsanciyla doğum yapmaya calisicaz dayanamazsın sezeryana ineriz dedi. Sezeryan olmak hiç istemiyodum
Silasil berfin_21 hiç korkma canım dikişim üç tane oldu o da içerden sıyrık olduğu için şuan sadece dik oturamıyorum o yüzden yatarken falan sıkıntı yok 10 güne geçer dedi doktorum🌸
Naz777 Silasil sağlıkla huzur ve mutlulukla büyüsün inşallah. Darısı diğer annislerin başına. Kolaylık ve güzellikle gelsinler inşallah 💕💕💕
Sevgibrs Silasil 37+4 bugün uc gün önce 2 cm açıklık vardı doktor muayenemde, sancım da 40 larda çıktı nst de doktorum en fazla bir haftaya gelir bebek dedi ama hala kıpırtı yok bende nst de sancı çıkınca en fazla kac güne gelir bebek acaba