Pozitif normal doğum hikayem❤️
Maşallah sübhanallah darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla büyütün
Yaa maşallah size 😍 Allah tüm ailenize sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin 🙏🏻🌸
Silasil maşallah ne güzel🫶🏼 Sağlıkla büyüsün oğlunuz inşallah. Darısı başımıza 🤲🏻🌸
Silasil maşallah darısı bizlerin başına inşallah rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım 🥰🙏
Hayırlı olsun gerçekten ne güzel bir doğum hikayesi olmuş 🥰 ya benim sürekli tuvalete girdikçe normal çişim var diye giriyorum ama büyük tuvaletini yapıyorum biraz biraz bu gün özellikle her tuvalete girdiğimde yaptım. Bir de şimdi adet ağrısı gibi kasık ağrım var acaba doğum mu başladı ki biraz endişeliyim. Karnım da öyle aşağı falan inmemiş ama..
Bu arada bebekte inanılmaz hareketlilik suan. 38+3 haftamız
Silasil Maşallah sağlıkla büyüsün🌸
Silasil yiaa çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza 🥲❤️
Silasil maşallah rabbim bize de kolay doğum nasip etsin inşallah dikişlerin oldu mu kaç taneydi ben en çok dikişlerden korkuyorum
Hayriyeee0 bugün bende öyleyim canım kızım zaten bı kaç gündür geceleri çok hareketli ve kasığımda hissediyorum hareketlerini belimde böyle varla yok arası bı ince ağrı var hayırlısı bakalım bizde yarın 38olacaz sanırım vakit geldi
Silasil hayırlı olsun ne guzel erkenden gelmiş kendılıgınden darısı bana
Silasil ay ne güzel maşallah 39+1 günlüğüz heyecanla korkuyla bekliyorum bende ❤️
Hayırlı olsun bizde 38+5 gün olduk az önce normal doğum olucak bizimde herhangi bi aksilik cıkmazsa inşallah sizinki gibi kolay bir doğum olur🙏🏻
Amin ☺️🙏🏻 İnşallah
Silasil ay maşallah ya asiri kitabe edici bi doğum hikayesi saglikla büyütün 🥰