Bunu yazmak hep hayalimdi bizde 14 Ağustos pazar günü 37+5 de doğduk🥰
13 ağustos gecesi eşimle dısarı cıktık kızlar ama son iki gündür çok garip şekilde hiçbir şey yemek istemiyordum ve çok fazla büyük tuvalete cıkmaya baslamıstım. Son günlerde ise belimde sabahları regl olduğum sabahlara benzeyen ağrıyla uyanmaya basladım hayır olsun diyip geçmiştim aslında vücut kendini ufak belirtilerle göstermeye baslıyor doğumun yaklaştığını çok mucizevi. 13 ağustos yemekten geldikten sonra eşim maç izliyyordu ben koltukta uyuya kalmışım gece 1 gibi uyandım altıma işedim sandık çünkü etrafımda herkes suyun çok fazla geldiğini şakır şakır aktığını söyledi. Doktoru aradım yine de doktorum hastaneye git baksınlar beni arayın dedi, suyum gelmiş meğersem cocuk kafası çok aşağı yerleştiği için tıkaç görevi görüyormuş. Suyum biraz erken geldiği için açıklık 1 cm olmasına rağmen yatışım yapıldı. Sabaha karşı sancılarım basladı öğlen 1 gibi şiddetlenmeye basladı ama açılma 4 cmde durdu kaç saat sancı çektim kendimi çok kastığım için ilerlemedi açılma spor yaptıgım için karın kaslarım cok güçlüymüş ve cocugu itiyormuşum geri. Sonra 5 cmye ulasınca doktorum epidural taktırdı hafif te olsa gevşeticem seni açılma ilerleyecek birden hazır ol direk 10a ulaşıcak sen rahatlayınca çünkü başı çıkmaya cok hazır dedi çok aşağıdaymış. Tamam dedim epidurali taktılar ve yarım saat sonra açıklık 9 cmye ulastı bana çok büyük bi ıkınma isteği geldi ve bağırmaya basladım en son çünkü ıkınma isteği çok güçlüydü sanırım öyle güç toplayabildim. Hemen doğumhaneye aldılar öyle olunca 17.03 te girdim, 17.07 de melek oğlum doğdu iki ıkınmayla. ❤️ Darısı normal doğum isteyen herkesin basına❤️🫶🏻
Pozitif normal doğum hikayem❤️
Maşallah sübhanallah darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla büyütün
Yaa maşallah size 😍 Allah tüm ailenize sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin 🙏🏻🌸
Silasil maşallah ne güzel🫶🏼 Sağlıkla büyüsün oğlunuz inşallah. Darısı başımıza 🤲🏻🌸
Silasil maşallah darısı bizlerin başına inşallah rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım 🥰🙏
Hayırlı olsun gerçekten ne güzel bir doğum hikayesi olmuş 🥰 ya benim sürekli tuvalete girdikçe normal çişim var diye giriyorum ama büyük tuvaletini yapıyorum biraz biraz bu gün özellikle her tuvalete girdiğimde yaptım. Bir de şimdi adet ağrısı gibi kasık ağrım var acaba doğum mu başladı ki biraz endişeliyim. Karnım da öyle aşağı falan inmemiş ama..
Bu arada bebekte inanılmaz hareketlilik suan. 38+3 haftamız
Silasil Maşallah sağlıkla büyüsün🌸
Silasil yiaa çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza 🥲❤️
Silasil maşallah rabbim bize de kolay doğum nasip etsin inşallah dikişlerin oldu mu kaç taneydi ben en çok dikişlerden korkuyorum
Hayriyeee0 bugün bende öyleyim canım kızım zaten bı kaç gündür geceleri çok hareketli ve kasığımda hissediyorum hareketlerini belimde böyle varla yok arası bı ince ağrı var hayırlısı bakalım bizde yarın 38olacaz sanırım vakit geldi
Silasil hayırlı olsun ne guzel erkenden gelmiş kendılıgınden darısı bana
Silasil ay ne güzel maşallah 39+1 günlüğüz heyecanla korkuyla bekliyorum bende ❤️
Hayırlı olsun bizde 38+5 gün olduk az önce normal doğum olucak bizimde herhangi bi aksilik cıkmazsa inşallah sizinki gibi kolay bir doğum olur🙏🏻
Amin ☺️🙏🏻 İnşallah