• Gebelik
  • Son haftasında olan anneler toplanalım

princess-mom kızlar 35+0 ız bugün muayeneye gittiğim de bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur doktor ciddi sorun görmüyorum şimdilik dedi bu durumu yaşayan atlatan bu şekilde normal doğum yapan var mı

Limonzeytin merhaba benimde aynı şekilde çatı muayenesi yaptılar 34 de bende bütün hamilelikte normal doğum diye hazırlamıştım kendimi şuan 36+3üm yarın kontrolüm var sezeryan olcam ama yarın konuşcam bakalım doktorumla 40 haftaya kadar bekleyelim dicem ne dicek bakalım bende bi sıkıntı yok ama kendi suyum gelsin öyle doğum olsun istiyorum gelmezse de 40 haftada olsun istiyorum bence sizde bekleyin bebek ne zaman isterse o zaman olsun

Ben de 37+4 ün. Doktor bana secde hareketi verdi. Pilates topunda hangi hareketler yapılıyor?

Seda0642 bana da öyle denilmişti başka doktora gittim suyun gayet normal dedi ikinci bi doktora görünün derim özellerin ne dediği belli değil

hhacerozer ya bende en azmdan 39 küsürde olsm istiyorm ilk söyledm doktora yok alalım falan dedi biraz canım skıldkı açıkçası bende pztesi gidicem söylycem ya neden erken alsınki yani az daha büyümş olur hem çok canım skkın bu konuda.

yektanem25 vallahi ben bu açılma olayını anlamadım nasıl açıyonuz ne yapıyonuz söyledin de bizde yapalım

princess-mom 39+6 benim kızçem de gelmeye niyeti yok.Yarin doktorum yaptisimi yapip suni sanciyla dogurtqcak.Kakasini yapma riski olabildiginden beklemeyelim dedi

38+4 kasık sancım var hayırlısıyla gelseydi paşa beyimiz bakalım son haftalar stres yaptım

Limonzeytin niye ısrarla almak istedi ki tuhaf yani söyle bakalım sende ısrarla kabul etsin artık erken doğunca bebek bence hem eksik kalıyo bazı yetilerden hemde kolik olma olasılığı falan varmış yani