Meros15 merhabalar Nişan dediğiniz şey nasıl birsey acaba ?
Son haftasında olan anneler toplanalım
princess-mom Öyle düşünme canım hep iyi düşün
princess-mom Bizde 39+1 olduk akıntı ve gece vajina ağrısı dışında bir şeyimiz yok
princess-mom yarın kucağımda olacak inşallah 🥰🥰
princess-mom stres yapma bence zamanı gelince açılman da olur sancın da olur gün yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz malum ama kafamız rahat olursa her şey daha iyi gider inşallah 🤗
Benim de 36+2 ama ciddi anlamda kasık ağrım var.🥺 ve dizlerimden altını hissetmiyorum sanki
princess-mom bende aynı bugün doktor 5 güne gelmezse sezeryan alcam dedi 🥹
KkkkBbbb amin inşallah sizde biraz belirtiler var mı yavaştan
princess-mom 39+5 günlük benim oğlumun da gelesi yok bacak ve iç kasıkta çok kramplarım oluyor onun dışında bir sancım yok ne zaman gelir bilmiyorum 🤦♀️
bulut_ailesi benim pazar gecesi nişan geldi sancı yok diye gitmedim doktora ertesi akşam bidaha gelince acaba sancıyı ben mi hissetmiyorum dedim gece acile gittik hafif ağrılarım var çıktı açıklık hiç yoktu dün akşam tekrardan kahverengi gibi akıntı geldi ama sancım fln yok bekliyoruz yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama
princess-mom 39+6 dayım bende 😬 Kanala girmiyooor🙄😂 2 cm açılmam var durduk öylece😞
KkkkBbbb inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur bakalım nazlı bebekler ne zaman gelcek😇
princess-mom 40+5 cuma günü yatışım yapılıyor kendi kendine geleceği yok kızımın 😂🥰
Bugün 40 hafta oldum ama benimkinin geleceği yok galiba
princess-mom 38+6 benimde kızın gelesi yok artık doğsun istiyorum kilosu fazlalasmadan doğsun
princess-mom kızlar 35+0 ız bugün muayeneye gittiğim de bebeğin boynuna kordon dolanmış 1 tur doktor ciddi sorun görmüyorum şimdilik dedi bu durumu yaşayan atlatan bu şekilde normal doğum yapan var mı
bulut_ailesi amin amin kesinlikle naz yapıyorlar 😬