dilanbartos Birhanim onu doktora sormanız lazım. Ben internetten araştırırken 180tl diyordu ama hastanede ücretsiz veriliyordur. Sonuçta doktor olmadan kullanamazsınız.
dilanbartos Duyguuuu aylar önce bununla ilgili iki tane post açılmış burada. Demek ki Türkiye’de de uygulanayan hastaneler var.
Ozmer dilanbartos doktorum isim vermeden vajinal ovül ile başlatıyoruz dedi. Kastettiği budur diye düşünüyorum. Yada Başka bir uygulama var Mı acaba vajinadan sancı başlatmaya yönelik?
YagizAsyaMom dilanbartos büyük ihtimalle acıbadem florance nightingale fln yapıyordur bu yöntemi. Yada ünlü doktorlar banu çiftçi Serkan kayabaş Serkan oral fln eğer işe yarayan bir yöntemse inşallah yaygınlaşır çünkü bu ara çok duyuyorum yavaş açılma yüzünden srzeryana alınanları 🙌
Duyguuuu dilanbartos bizimkiler ne yapsakta hemen sezaryene alsak derdinde olduğu icin bu tedavi olsa bile söylemezler
dilanbartos Ozmer bende kasılmalar çıktı nst’de ama bana göre abartılacak bir kasılma değildi. İkinciyi taktıklarından 12 saat sonra eve gideceğim diye çıkarttım. Doktor şaşırdı aslında nasıl acı çekmiyorum diye çünkü genelde 24 saat içinde çoktan etki ediyormuş. Benim acı eşiğim mi yüksek anlamadım 😅
Babies16 dilanbartos bizim ulkemizdede ilerlemeyen dogum eylemlerimde yada basinim tam asagida olmadigi durumlarda zaten bizde uyguluyorz hastalarimiza
dilanbartos Babies16 bunu duymak beni çok mutlu etti 🤗🤗 o zaman bizi biraz daha bilgilendirebilirsin bunun hakkında. İnternetten çok araştırdım ama istediğim bilgilere ulaşamadım. Bir çok foruma da girdim bu şekilde başlayan Doğum sayısı az. Sence iyi bir yöntem mi? Suni sancı ile kıyaslandığında hangisini önerirsin?
dilanbartos Ozmer bence odur. Bugün bayağı bir şey okudum onun hakkında vajinal ovül diye geçiyor. Doktorunuz neden bunu tercih etmek istediğini söyledi mi peki?
Babies16 dilanbartos aslimda genel olarak ilerleyen zamanda acilma ve rahim agzinda gerekli yumusaklik olustug zaman su fln geldiyse zaten buyuk oranda suni sancida ikave ediliyor.bu sancidan once inon hazirlik gibi bisey.rahim agzini doguma hazirlayip dogumu baslatyor oncelikle.kendimdede gecen sene kullandik.ikizlere ölü dogum yaptim.oncelikle propess le rahim agzini uyardik.bi sure sonra hafif sanci ve suyum geldi.sonrasinda suni sanciylada destekledik ve bikac saate geldi bebekler...hastalardada genelde ilerleme bu sekilde oluyor. Ozellikle amac rahim agzi sertse , silinme azsa vajinal olarak bu uyarici veriliyor once rahim agzi hazirlaniyor doguma
NekwaSultan dilanbartos 3 sene önce göztepe ssk da arkadşıma da vajinadan ilac koyup doğumunu başlattılar 42. Haftaydı sanırım. 2. Gün etki etti onada hiç sancı yokken birden başlamis. Heralde budur diye düşünüyorum
Ozmer dilanbartos ben biraz sabırsız davranıyorum sanırım. Sürekli başlatsak mı doğumu falan diye 😀 o da doğal süreci beklemeyi tavsiye ediyor ancak benim ısrarımla bu ovülden bahsetti.
dilanbartos YagizAsyaMom işte buradan ben tecrübemi aktarayım dedim belki birilerine bir faydamız olur. Böyle bir şeyin de var olduğunu bilsinler gerekirse doktorlarına sorsunlar. Bilenler varsa da bizi bilgilendirsinler. Eksik ya da yanlış biliyorsak düzeltsinler 🤗
Betulgnr YagizAsyaMom hayır benim doktorum da bu yöntemi önerdi Eskişehir de normal bi özel hastanede. Salı günü uygulanıcak banada bekliyorum araştırıyorum bende
dilanbartos Ozmer kıyamam sana ben ya 😍 yani dediğim gibi olabiliritesi var. Ben de etki etmedi o ayrı 🤦🏻♀️
dilanbartos Babies16 bununla ilgili sadece 2 başlık açılmış bu zamana kadar. Benim de başıma gelince paylaşmak istedim. Verdiğiniz bilgiler çok eğitici. Çok ama çok teşekkür ederim 🌸 Bu arada başınız sağolsun, sizin adınıza çok üzüldüm 😞
Babies16 dilanbartos rica ederim ben tesekkur ederim. saolasinz rabbim kimseye yasatmasin.suanda 38+4 um.2 gun once nisanim geldi beklemedeyim bende.ins. hepimiz sag salim alirz meleklerimizi kucagimiza.
dilanbartos Babies16 aminnnnnnn dualarım sizinle 🤩 Her şeyde bir kısmet vardır Allah dah büyük acılardan sakınsın ❣️