Propess nedir? Propess ile Doğum nasıl başlatılır?
Tabii ki ilginizi çekecek bir post değil ama bence bir kere okuyun derim.
Her gün yeni bir Bilgi 😅
Her gün yeni bir Bilgi 😅
@adm Türkiye’de ne sıklıkla propess uygulaması yapılıyor bilmiyorum ama buralarda bayağı popüler bir yöntemmiş. Belki yavaş yavaş bizim ülkemize de gelir. Forumdan bir bayan da bu şekilde Doğum yapmış aylar önce.
Ben biraz tecrübemi katarak, biraz da araştırma yaparak Bilgi vermeye çalıştım. Diğer başlıklar kadar ilgi çekici değil ama yararlı olacağını düşünüyorum. Eğer başlığı sabitlerseniz belki birilerine bir faydam olur 🤗
Ben biraz tecrübemi katarak, biraz da araştırma yaparak Bilgi vermeye çalıştım. Diğer başlıklar kadar ilgi çekici değil ama yararlı olacağını düşünüyorum. Eğer başlığı sabitlerseniz belki birilerine bir faydam olur 🤗
dilanbartos bugün benim doktorum da bahsetti. Suni sancıya alternatif olarak uygulayabileceğimizi söyledi. Ben de tam bu konuyu araştırırken postunuz çok faydalı oldu. Teşekkür ederim 💜
Ücretli mi peki canım
dilanbartos Bizim buralara gelmiş mi acaba?
Duyguuuu aylar önce bununla ilgili iki tane post açılmış burada. Demek ki Türkiye’de de uygulanayan hastaneler var.
Birhanim onu doktora sormanız lazım. Ben internetten araştırırken 180tl diyordu ama hastanede ücretsiz veriliyordur. Sonuçta doktor olmadan kullanamazsınız.
Ozmer bende kasılmalar çıktı nst’de ama bana göre abartılacak bir kasılma değildi. İkinciyi taktıklarından 12 saat sonra eve gideceğim diye çıkarttım. Doktor şaşırdı aslında nasıl acı çekmiyorum diye çünkü genelde 24 saat içinde çoktan etki ediyormuş. Benim acı eşiğim mi yüksek anlamadım 😅
dilanbartos bizim ulkemizdede ilerlemeyen dogum eylemlerimde yada basinim tam asagida olmadigi durumlarda zaten bizde uyguluyorz hastalarimiza
dilanbartos doktorum isim vermeden vajinal ovül ile başlatıyoruz dedi. Kastettiği budur diye düşünüyorum. Yada Başka bir uygulama var Mı acaba vajinadan sancı başlatmaya yönelik?
Babies16 bunu duymak beni çok mutlu etti 🤗🤗 o zaman bizi biraz daha bilgilendirebilirsin bunun hakkında. İnternetten çok araştırdım ama istediğim bilgilere ulaşamadım. Bir çok foruma da girdim bu şekilde başlayan Doğum sayısı az.
Sence iyi bir yöntem mi? Suni sancı ile kıyaslandığında hangisini önerirsin?
Sence iyi bir yöntem mi? Suni sancı ile kıyaslandığında hangisini önerirsin?
dilanbartos o kadar tecrübe edindin ki 🤣🤣🙆♀️
Sen doğur ben başka bişey istemiyorum 🤣
Sen doğur ben başka bişey istemiyorum 🤣
dilanbartos merakla bekliyorum doğumunu 😀 takipteyim.
Ozmer bence odur. Bugün bayağı bir şey okudum onun hakkında vajinal ovül diye geçiyor. Doktorunuz neden bunu tercih etmek istediğini söyledi mi peki?
YagizAsyaMom yarın yeniden yatışım olacak bakalım yarın ne öğreneceğim 😅😅🤣🤣
dilanbartos büyük ihtimalle acıbadem florance nightingale fln yapıyordur bu yöntemi.
Yada ünlü doktorlar banu çiftçi Serkan kayabaş
Serkan oral fln eğer işe yarayan bir yöntemse inşallah yaygınlaşır çünkü bu ara çok duyuyorum yavaş açılma yüzünden srzeryana alınanları 🙌
Yada ünlü doktorlar banu çiftçi Serkan kayabaş
Serkan oral fln eğer işe yarayan bir yöntemse inşallah yaygınlaşır çünkü bu ara çok duyuyorum yavaş açılma yüzünden srzeryana alınanları 🙌
dilanbartos ben biraz sabırsız davranıyorum sanırım. Sürekli başlatsak mı doğumu falan diye 😀 o da doğal süreci beklemeyi tavsiye ediyor ancak benim ısrarımla bu ovülden bahsetti.
dilanbartos maceralarını anlatırsın o zaman merakla okuruz 🤣😎
YagizAsyaMom işte buradan ben tecrübemi aktarayım dedim belki birilerine bir faydamız olur. Böyle bir şeyin de var olduğunu bilsinler gerekirse doktorlarına sorsunlar. Bilenler varsa da bizi bilgilendirsinler. Eksik ya da yanlış biliyorsak düzeltsinler 🤗