dilanbartos YagizAsyaMom işte buradan ben tecrübemi aktarayım dedim belki birilerine bir faydamız olur. Böyle bir şeyin de var olduğunu bilsinler gerekirse doktorlarına sorsunlar. Bilenler varsa da bizi bilgilendirsinler. Eksik ya da yanlış biliyorsak düzeltsinler 🤗
dilanbartos Ozmer kıyamam sana ben ya 😍 yani dediğim gibi olabiliritesi var. Ben de etki etmedi o ayrı 🤦🏻♀️
Babies16 dilanbartos aslimda genel olarak ilerleyen zamanda acilma ve rahim agzinda gerekli yumusaklik olustug zaman su fln geldiyse zaten buyuk oranda suni sancida ikave ediliyor.bu sancidan once inon hazirlik gibi bisey.rahim agzini doguma hazirlayip dogumu baslatyor oncelikle.kendimdede gecen sene kullandik.ikizlere ölü dogum yaptim.oncelikle propess le rahim agzini uyardik.bi sure sonra hafif sanci ve suyum geldi.sonrasinda suni sanciylada destekledik ve bikac saate geldi bebekler...hastalardada genelde ilerleme bu sekilde oluyor. Ozellikle amac rahim agzi sertse , silinme azsa vajinal olarak bu uyarici veriliyor once rahim agzi hazirlaniyor doguma
dilanbartos Babies16 bununla ilgili sadece 2 başlık açılmış bu zamana kadar. Benim de başıma gelince paylaşmak istedim. Verdiğiniz bilgiler çok eğitici. Çok ama çok teşekkür ederim 🌸 Bu arada başınız sağolsun, sizin adınıza çok üzüldüm 😞
Babies16 dilanbartos rica ederim ben tesekkur ederim. saolasinz rabbim kimseye yasatmasin.suanda 38+4 um.2 gun once nisanim geldi beklemedeyim bende.ins. hepimiz sag salim alirz meleklerimizi kucagimiza.
dilanbartos Babies16 aminnnnnnn dualarım sizinle 🤩 Her şeyde bir kısmet vardır Allah dah büyük acılardan sakınsın ❣️
EbruBeyazt Bende yaklaşık bir sene önce doğum yaptım suyum yavaş yavaş gelemye başlamış enfeksiyon kapabilir bebek diye doktorum son muayenemde eve göndermesi sabah ilk başta bi yarım saat suni sancı aldım sonra probess takıldı sancım oldu akşama kadar yavaş yavaş ama hiç açışma kaydedemedik 3 cmde kaldı ertesi gün deneyelim vs denmesi zaten 40 haftanın ortalarındaydım açılma olmayınca sezeryan oldum bende işe yaramadı yani ama doktorum da suni sancıdan daha etkili daha sağlıklı ve pahalı bi yöntem oldugunu söylemişti bence su olayı bahane bende boş yere sezwryan olanlardanım neyse olan oldu artık canımız sağolsun 😂 ama artık herkesi bi sezeryana itme bi kandırma doktorlara güvenmiyorum zaten nişanım gelmişti bir iki güne doğal bi şekilde doğum başlayacaktı sonuçta kimsenin içinde kalmıyo bu çocuk yok enfeksiyon kapar uok kaka yapar yutar insanı strese sokup aezwyana iten doktorlara hakkımı helal etmiyorum 🙄
dilanbartos EbruBeyazt işte ben de anlamadım bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor. Bana sezaryenin s’sini bile söylemediler. Hani amaç bu olsa anlayacağım. Yarın tekrar gideceğim bakalım yarın ola hayrola..
Duyguuuu dilanbartos bizimkiler ne yapsakta hemen sezaryene alsak derdinde olduğu icin bu tedavi olsa bile söylemezler
EbruBeyazt dilanbartos aynen sonuç ne olursa olsyn siz ve bebeğiniz iyi olunda gerisi napalım önemli değil artık ...
Papatyamoms Bende daha bugün bi yerde okudum acaba nedir bu diye merak etmiştim denk geldi benim bildiğim duyduğum bitane var oda rahim ağzı yumasın diye fitil atoyolarmis acaba aynı şeymi diye merak etmistim
Zeynp13 dilanbartos Bana da öncelikle Pro pes verildi sonrasında suni sancı ile desteklendi 38+2 haftalıkken doğum yaptım
BusraTunc dilanbartos gayet güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim hem bilgilendirme yönünden çok iyi hem benim gelmek bilmeyen prensesime belki bi umut ışığı gibi olur da gelir 😊 bende araştıracağım bunu tekrar teşekkürler 😊
1prensgeliyor dilanbartos tam anlayamadım afedersiniz bu propess çatı muayenesinde doktorun eliyle rahmi açtırmasımı
Betulgnr YagizAsyaMom hayır benim doktorum da bu yöntemi önerdi Eskişehir de normal bi özel hastanede. Salı günü uygulanıcak banada bekliyorum araştırıyorum bende