• Öneri
  • Bebeklerinize lakap takıyormusunuz 😍🥰

suscarparimm kızımı öğrendiğimde jelibon kadardı ve uygulamadan mesaj gelmişti bebeğiniz jelibon kadar diye, o saatte de jelibon yiyordum. O dakikadan itibaren jelibon diye kaldı kızımın ismi. Öyle yer etti ki kimse ismini kullanmıyor. Gören herkes jelibon diyor, hediyelik jelibon falan dağıtmıştık hatta doktorumuz dahi jelibon diyor artık. 😂 şimdi oğluma gebeyim, onun da gönlü kalmasın diye Bonibon diyorum 🤣🤣🤣🤣

suscarparimm hamileyken karnımın içi titriyodu 😂 çocuk arada titresim moduna geçiyor , o ara titrek diyorum 😂alt cenesi içte biraz dedem diye seviyorum 😂 aynı damaklarını cıkartmiş gece yatmaya suya koymus dedeler gibi 😂

suscarparimm minnak diyorduk cinsiyeti belli olmadan kız olursa ismi hazırdı kız olduğunu öğrendiğimizden beri hep Hüma diye seviyoruz hümakuşum veya tospikim de diyorum 🥰

Henüz cinsiyet belli değil soy adımız arı olduğu icin eşim bal arımız diyor sürekli 😂🐝

suscarparimm Susam 🥰hamile olduğumu öğrendiğimiz de Susam tanesi kadardı, o yüzden ağzımız a dolandı hep Susam diyoruz şuan 36 haftalik bitmek üzere ismine de karar verdik ama Susam demekten vazgecemiyoruz 😃😃

suscarparimm Toroman diye sevdiğim bebeğimin kız olduğunu öğrendiğim an 😅 Anladınız siz o anı 😅😅🤦 Şuan minik kuşum, guzel kızım pamuk kızım diye seviyorum 34+5 den sevgiler 🙏

suscarparimm hamileyim. İlk zamanlar aşırı midem bulandığı için kara sineğim diyordum (sinek mide bulandırırmış misali 😂😂😂) şimdi ise bebeğim, prensesim, çilekli reçelim, çikolatalı pastam …. Diye seviyorum :)

suscarparimm
            Ben eşşeoğlu eşek diyorum djdjdjd çok zor geçiyor hamileliğim o yüzden diyorum eşşeoğlu eşek sen doğ göstercem ben sana diyorum jdjsjsjs

Üç boyutlu ultrason da gördükten sonra yanak hanım demeye başladım ama herşeyde dyrum yani ben aileme de çok lakap takarım helede kardeşime adı Muhammed bana göre maynet Mami maybilent mayni