Nazendehanim Kopisli ne 😂
Bebeklerinize lakap takıyormusunuz 😍🥰
Obirgebe Aşkoş daha yaratıcı şeyler beklerdim senden 😂😂
Şunu anladım sağlıkla ilgili , gebelikle ilgili kimse konuşmuyor burda , sanki sosyal medyada yada normal ortamda arkadaşı olmayan , can sıkıntısı geçsin diye buraya laklak konusu olan şeyler, daha çok dikkat çekiyor sözüm UYGULAMA ADMİNLERİNE :// çünkü onlar başa editliyor… kadın 5-6 haftalık yazmış oraya sıkıntısını kimse yorum yapmamış.
Ama kadının canı sıkılmış yazmış oraya bebeğime kaynanamın adını koysam mı … uuu yorumlara bak en baştaaaa neyse hoşçakalın 👍🏻👍🏻
Gnshusna Fasulye olunca fasulyem diye mi sevceksin 😂
smglplt1453571 Ay bende sinirlenince diyorum babası kılıklı diye 😂
1erkekkannesiiii Minik pipi mi
MinikBrokoli Sonuç ? Yaaaaaniiii ? Ne sizi rahatsız etti buraya yazma gereği duydunuz bununla ilgili yorumun yoksa buraya niye bunu yazdın ?
Elifharbi54 Veliaht mı neden ya 😂😂
suscarparimm çünkü İLK POST TAMAMEN ŞAHISLA ALAKASIZDIR.
MinikBrokoli Ne istiyorsunuz siz bi post açınca herkes deli divane size mi yazsın bilgisi olan zaten yazıyor
Ebrar_65 bizimki o mertebeye ulaşamadı daha 😂
mercimegin_annesiii Faşingen de ne 😂😂
Zeyrista Herkes tırtıl diyor anlaşılan 😂
Ben yavru fil diyorumda eşim hamsi hamsikolii muhlamaaa guymak falan diyo. Rizeli olduğunu söylememe gerek yok sanırım 😁
Busssx Bende ilk doğduğu zaman poğaça reis diyordum 😂
_Sahra Bıttırsu kapışır 😂😂
Ben de bal kızım, yayusu ve mihroş diyorum 🥰
suscarparimm inan bilmiyorum erkek olursada şükrullah diyordum 😀😀😀 isminide koyduk zeynep erva olacak inşallah ama ağzım hala şukufe diyor 😀😀herkes ismi şukufe kaldı diyor kızıyorum bide kendim ettim kendim buldum😀😀😀
suscarparimm ben küçük sosis ve çıpırtkan diyorum ahahaha 😂😂😂
suscarparimm evet 13 aylık oğlum var azman deriz ailecek çünkü çok azman çok yaramaz 🤣🤣🤣