suscarparimm tüp bebek tedavisi gördüm tek bir yumurtam iyiydi o da tuttu çok şükür 5 haftalığız şuan kese için bekliyoruz bebişim 6 mm olmuş🥰
Bebeklerinize lakap takıyormusunuz 😍🥰
Eşim cırbağım diyor 🤣 bende cimcimem 😍🥰
suscarparimm sıpa, kerata, yaramaz, bacaksız, küçük g*t 😂😂 ne kadar da güzel seviyorum oğluşumuuuu😂
(Linç etmeyin lütfen duyar da kasmayın ben böyle seviyorum)
suscarparimm tosbirikim lilugum paşam diye seviyorum sağlıkla gelsinler insallah
Benim sipam çok fazla hickirdigi için ona hıçkırık diyorum 😁 ilk oğlumda çok hickiriyodu😁
suscarparimm fasulyem di önce şimdi tospikim arada oğluşum
suscarparimm ben güzel kızım, meleğim felan diyorum eşimde bonfilem diyor 🤣🤣
suscarparimm kızımı öğrendiğimde jelibon kadardı ve uygulamadan mesaj gelmişti bebeğiniz jelibon kadar diye, o saatte de jelibon yiyordum. O dakikadan itibaren jelibon diye kaldı kızımın ismi. Öyle yer etti ki kimse ismini kullanmıyor. Gören herkes jelibon diyor, hediyelik jelibon falan dağıtmıştık hatta doktorumuz dahi jelibon diyor artık. 😂 şimdi oğluma gebeyim, onun da gönlü kalmasın diye Bonibon diyorum 🤣🤣🤣🤣
suscarparimm bende kızıma prenses hanım cadı falan diyorum
suscarparimm hamileyken karnımın içi titriyodu 😂 çocuk arada titresim moduna geçiyor , o ara titrek diyorum 😂alt cenesi içte biraz dedem diye seviyorum 😂 aynı damaklarını cıkartmiş gece yatmaya suya koymus dedeler gibi 😂
suscarparimm veliahtim çiçeğim ,yakışıklım, babası kılıklı, gotunu yediğim ,minik kuşum gibi şeyler 😂🤣
Boddim paşam bal oğlum cücüğüm derim ben
suscarparimm ballı çöreğim , minik fasulyem , tırtılım, minnakıım vs vs o an içimden ne geçiyorsa diyorum bir şeyler 😂
suscarparimm paşalar 🧿
suscarparimm minnak diyorduk cinsiyeti belli olmadan kız olursa ismi hazırdı kız olduğunu öğrendiğimizden beri hep Hüma diye seviyoruz hümakuşum veya tospikim de diyorum 🥰
suscarparimm Fıstık kuşum , bal oğlanı, anne bebeği , yakışıklı fıstığım 😂 benim orijinal lakaplarım 😂
Henüz cinsiyet belli değil soy adımız arı olduğu icin eşim bal arımız diyor sürekli 😂🐝
suscarparimm Susam 🥰hamile olduğumu öğrendiğimiz de Susam tanesi kadardı, o yüzden ağzımız a dolandı hep Susam diyoruz şuan 36 haftalik bitmek üzere ismine de karar verdik ama Susam demekten vazgecemiyoruz 😃😃
suscarparimm Toroman diye sevdiğim bebeğimin kız olduğunu öğrendiğim an 😅 Anladınız siz o anı 😅😅🤦 Şuan minik kuşum, guzel kızım pamuk kızım diye seviyorum 34+5 den sevgiler 🙏
suscarparimm hamileyim. İlk zamanlar aşırı midem bulandığı için kara sineğim diyordum (sinek mide bulandırırmış misali 😂😂😂) şimdi ise bebeğim, prensesim, çilekli reçelim, çikolatalı pastam …. Diye seviyorum :)