• isimler
  • Bebeginizin ismi ne olucak🥰

Semaaa321 ya bizde Nil koymayı düşünüyoruz kıyamam eşim seçti ismi çokta hevesli bir kızımız olmasını çok istiyordu nasip oldu çok şükür neyse 🫠 iki tarafımızın ailesi de çevremizde dahil aşırı garip karşıladı ne Nil mi kuranda geçiyor mu su mu tabi anlamı yanına bişey ekleyin çok sade vs vs offff yazarken bunaldım

Kızım olursa Elisa yada Arya
    Oğlum olursa Emir Asaf düşünüyorum inşallah doğuma kadar değişmez 😂❤️

Baharshin Kartal Kayra koyacağız ama çevremize söylemedik cunku isim beğendirmek için söyledik sanıyorlar hep bir kulp bisey. Kimlik çıkınca merak eden bakar görür bence söylememek lazım. Bulamadık diyip geçin. Zaten istediğinizi koyarsınız sizin çocuğunuz.

Melikekader1 Ya şu kuranda geçiyormu meselesi ne kadar saçma ve cahilce
      Kuranda geçen her isim makul sanki Kezbanda kuranda geçiyor ama anlamı kötü :/ ben hiç bir yazıda hadiste kuranda geçsin diye birşey görmedim. Kimseye takılmayın gönlünüz ne istiyorsa o olsun :) bebişler sağlıkla , adıyla neşeyle büyüsünler inşallah❤️

Bir oğlum var Eymen arif Allah nasip ederse İnşallah bir oğlum daha olcak egemen ayaz koycaz Allah izin verirse 🤲🏻😊

Burdan butun isim icin tepki alan annelere gelsin. Kimse KARISAMAZ! Sizin cocugunuz ve SIZ bu ismi begendiniz. Hic kimsenin tepkisi yuzunden morelinizi bozmaya degmez! Yoksa herkes ayni ismi koyardi.

Bu arada benim minigimin adi Miran Ali olcak 💙
        Benim etrafimdada herkes begenmedi ali eski isimmiz de soyleymisde amaaan salla gitsin siz keyfini cikartin!

Semaaa321 bi arkadaş tavsiyesi olsun bende hep ada koyucam derdim bi ayette okudum allahın varlıklara verdiği isimleri cocuklarınıza koymayın diye. Ada toprak yağmur dünya güneş ateş vs vs. Anne babalar cocuklarına koydukları isimden meshuldür. Biraz üzülmüştüm 🙃 içimde kaldı ada ama bebeğimi sevdiğim için allahın istemediği bi isimde koyamazdım

Naz777 yaa amin inşallah hepimizin yavruları sağlıkla büyüsünler🙏🏻🙏🏻

Aysunvr aynen vallahi tek değilmişim rahatladım bu çevre baskısı insanı çileden çıkarıyor, koyulması uygun/caiz olmayan o kadar çok isim var ki kuranı Kerim’de ama işte nedense kimse anlamak istemiyor herşey gönlümüzce olsun inşallah 🙏🏻 🫶🏻

Baharshin cinsiyetini öğrendiğimden beri Atlas Efe diyorum ama şimdi eşim tutturmuş bir isim sen koy bir isim ben diyor kendi adını koyacakmış nasıl vazgeçiririm bu düşünceden kızlar