ezgikrby Ay biz daha önce konuşmuştuk muyduk hatırlayamadım özür dilerim 🙊 iyi gidiyor cok şükür senin nasıl gidiyor 🥰
14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗
ezgikrby hatırladım hatırladım konuşmuştuk daha önce çok özür dilerim ya 🥰💜 bundan sonra unutmucam söz
Ogretmenanneyim evet benim açtığım postta ikili test zamanı konuşmuştuk cinsiyetini de öğrenmişin o da aynı bizim de kızımız olucak inşallah 🙈🥰❤️
ezgikrby ayy ne güzel 🥰 ne zaman gittin en son muayeneye
14 +6 dan selamlar
Ogretmenanneyim 20 Temmuz’da gitmiştim bi sonraki de 19 Ağustos’ta sen ne zaman gittin 💚
inci_tanesi 12+0 da bana doktorum çok net gösterdi pozisyon çok müsait kesin dedi çok emindi özele gidiyorum cihazı iyi
hayallliiim Bana 13 haftalık çok erken olduğunu söylemişti cinsiyet için hayırlısı artık
ezgikrby 27 temmuzda gitmiştim yarin bir daha gidicem yani 2 hafta arayla gitmis olcam 🙊
inci_tanesi amin kuzum küçük haftalarda çok net olması lazım pozisyonun dedi doktorum bizimki pat gösterdi valla🤣🙈sağlıkla gelsin inşallah
Ogretmenanneyim bizi de ayda 1 çağırdı bakalım artık 19’unu bekliyorum ben de 🙈
ezgikrby benim kanama alanım vardı canisi ondan 2 hafta sonra gel dedi o da isimi geliyor açıkçası özlüyorum görmek istiyorum 🙊 hic biseyler aldın mi bebek için
hayallliiim Maşallah minige ne güzel bende gidicem çok heyecanlıyım bir kizim olsun çok istiyorum hayırlısı ile 🤲
Ogretmenanneyim ya geçmiş olsun dikkat et kendine 💛 ben de çok özlüyorum hem de çok merak ediyorum 1 ay çok uzun 😂 en son ikili test yapıldı o da iyi çıkınca bi daha hiçbir şey istemedi vitamine başladım 19’una tekrar kan alıcam dedi. Sen verdin mi hiçbir şey için
inci_tanesi ilk çocukmu aminnnnn Allah’ım sağlıkla versin hepimize
inci_tanesi en son kaç haftalık gittin
ezgikrby çöl tesekkur ederim çok şükür bi daha olmadı daha iyiyiz yine de yarın görünce içim daha da rahat edecek. Bende vitamin kullanıyorum birde kan değerim cok düşüktü kan ilacına başladık. Ben aslında bebek eşyası anlamında sormuştum acaba birseyler almaya baslain mi 🥰🐣
Bilgeszr 30 olmazmı bugun 30 olduk😂👍🏻
hayallliiim 13+3 erken demişti 15 haftalık şuan bı hafta daha durup gidiyim diyorum
Ogretmenanneyim ayyy anlamadım kusura bakma o sırada telefonla konuşuyodum bide 😂 sadece bebek arabasıyla puseti aldık takım olarak Eylül’de izne gidicez dönünce almaya başlarım listesi hazır 🥰 sen aldın mı hiç bi şeyler