• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Bende 13+2 deyim 13+0 da ikili test için gittim kıza benziyor dedi doktor inşallah değişmez sonradan 🥰

Nurella2 önden gidiyor ya da geriden gidiyor oluşunu geç döllenme ile mi anladınız ya da doktor mu söylüyor kilo boya göre

Nurella2 11+5im henüz öğrenemedim ama sanki kız olacak gibi geliyor 🥹

180720 kıza benzettim bende hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alirsin

Nurella2 ayyy hadi inşallah amiiin Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗😘

Cgrunul darısı başıma inşallah 1 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim 😊😇

Ysm0307 evet canım özele gidiyorum devletede gidiyorum kanama olunca gece falan pozisyon uygun dedi cihazda iyiydi özelde pat öğrendik bende beklemiyordum 🤗

Nurella2 29 Mayıs da hamile kaldım şuan 10+3 olduk tabi cinsiyet için erken daha

Paw Ben öğrendim benim bir kızım daha olacak rabbimin izniyle 🥰

• Paw bunu yanıtladı.
        • Paw bunu beğendi.

Uykucu11 yaa maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 haftaya kontrolüm var ben de öğrenirim belkii

Nurella2 bende 12+2 yim,yarın tekrar gdcm doktora geçen hafta kıza benzetmişti doktorumuz💓🎈sanırım mayıs ayı çoğunlukla kız bebekler yolda🥰