Havinveannesi durulina7 benimde 15 kasım canım ama bir hafta geriliği var sizin bebeğin kilosu ne kadar?
ol_cay367 Betusgani sağlıcakla gelsin inşallah 🧿 peki şu sıralar zorlanıyor musun ben uyuyamıyorum geceleri ve kaşıntı tutuyor sende var mı ?
Betusgani ol_cay367 İnsaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏼 Gece uyuyamıyorum bende, ödemim var ayaklarım yanıyor birde vajinamda çok baskı hissediyorum o yüzden sağa sola dönmekte zorlanıyorum 😩
8248013 Suzan955 iyi de normal mı senı bu kadar bekletmesı sonuçta haftasını gecınce de tehlikeli oluyor
Suzan955 8248013 anlamiyorum bende burda Yani fransada ilk ultrasona gore dogum tarihini belirliyor doktorlar ustelik ilk gebeligimde gebelik zehirlemesi gecirdim ve ona ragmen riske atiyorlar dua ediyorum hergun sancimin kendiliginden başlamasına
Suzan955 8248013 burda şöyle hesaplıyorlar son adet tarihin üzerine 2 hafta ekliyorlar öyle hesaplıyorlar ondan sonra o tarihi 5 gün geçebiliyorsun 42 hafta yapıyor yanı
aden_ Suzan955 beni uyutmuyo sabaha kadar kaç kere uyanıyorum ama düzensiz işte bekliyorum artsın düzenli olsun diye yok düzensiz oluyo hep
Alonewomen1 Gerdinli benimde 26 Kasım 36+2 yiz şuan 3 gün sonra randevum var acaba bana da gün verir mi
Zisanince ol_cay367 benim de son adet tarihim 25 kasım yarın 36+0 olucam perşembe doktor bir gün vericek sezeryanım ama peşpeşe sezeryan olmuş olacağım İçin geçen sene haziranda sezeryan oldum dikiş ağrım var 37 de alır diye umut ediyorum