iros_hera Sat 20 Kasım, bebek dönmedi henüz 17sine kadar bekleyelim yine dönmezse alırım dedi doktorum. Bekliyoruz bakalım neler olacak 😊
iros_hera Edalim2511 Edalim2511 37+2 🐣 fark ediliyor hala dönmediği, 1 haftamız daha var bakalım napacak bizim oğlan 👶
Essra32 Suzan955 yok ben normal istediğim için gün almadik doktorum vercekti ben istemedim yqrin son günüm bekliyorum gelen giden yok
aden_ Suzan955 beni uyutmuyo sabaha kadar kaç kere uyanıyorum ama düzensiz işte bekliyorum artsın düzenli olsun diye yok düzensiz oluyo hep
Betusgani ol_cay367 yaa benimde 22 kasım 😍 yarın kontrol var daha çatı muayenesi olmadım, şimdilik normal gözüküyor 29 Ağustos eğer ki zamanında gelirse oğluşum 🐣
ol_cay367 Betusgani sağlıcakla gelsin inşallah 🧿 peki şu sıralar zorlanıyor musun ben uyuyamıyorum geceleri ve kaşıntı tutuyor sende var mı ?
Havinveannesi durulina7 benimde 15 kasım canım ama bir hafta geriliği var sizin bebeğin kilosu ne kadar?
Betusgani ol_cay367 İnsaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏼 Gece uyuyamıyorum bende, ödemim var ayaklarım yanıyor birde vajinamda çok baskı hissediyorum o yüzden sağa sola dönmekte zorlanıyorum 😩