Suzan955 aden_ babada son 21 Ağustos dedi doktor keşke bugün doğursak 😅 vallah bende bıktım iki çocuğum daha var bu üçüncü çok yoruluyorum diğer ikisi hiç bu haftayı beklemedi bu son olduğunu biliyor galiba 😅😅
Edalim2511 yymommy benimki de 2900 ama yanılma payı olabilir dedi doktor. 3500 doğsalar iyi zaten kilo veriyorlar 😌
Cicek87 21 kasım son adet tarihim. 22 ağustosta 39 haftalıkken sezeryana yatışım yapıldı🤰 Rabbim tüm hamişleri sağlıcakla kavuştursun bebişlerine,hayırlı ,bir nefeste doğumlar olsun💐💐🤲🤲
benimmdunyamm ol_cay367 bence normal vermiş benimki 14 Kasım son adet 8 Ağustos verdi hatta doktora kalsa az daha bekletecek ben istemedim riskli gebelik geçiriyorum zaten
Havinveannesi durulina7 benimde 15 kasım canım ama bir hafta geriliği var sizin bebeğin kilosu ne kadar?
iros_hera Sat 20 Kasım, bebek dönmedi henüz 17sine kadar bekleyelim yine dönmezse alırım dedi doktorum. Bekliyoruz bakalım neler olacak 😊
iros_hera Edalim2511 Edalim2511 37+2 🐣 fark ediliyor hala dönmediği, 1 haftamız daha var bakalım napacak bizim oğlan 👶
Essra32 Suzan955 yok ben normal istediğim için gün almadik doktorum vercekti ben istemedim yqrin son günüm bekliyorum gelen giden yok