nevzatbaskomser aynen
Hamileyken psikolojinizde neler değişti?
balkizinbebegii eşimin babasını bi kaşık suda boğmak istiyorum eşim de farkında napiyim adama gıcık gittim sanki çocuğu ona doğurucam ben 3 sene çocuk hasreti çektim olmadı adam herşeye karışıyo😤
balkizinbebegii çok ağlıyorum bide bebeği çok düşünüyorum bişey dediklerinde hep ben hamileyim olmaz ben hamileyim yapamam kaldıramam edemem bişey dediklerinde ben iki canlıyım unuttunuz galiba diyorum 😄 kafayı yemek uzereyim az kaldı 😁
- Düzenlendi
balkizinbebegii cok unutkan olmaya basladım ve cok duygusalım bazen durduk yerde aglayasım geliyo ama kimsenin yanında aglamadım daha kendi kendime 🤭😄 nasıl büyücek bakabilecek miyim minicik ayakları olcak diye aglıyorum saçma sapan😅🙈🥰🥰 ha bide eşimden sürekli temas etmesini ilgilenmesini bekliyorum ama o hiç farkında degil 🤷🏻♀️
balkizinbebegii Sanırım bu hamilelik bir tek beni etkilememiş. Asla öyle duygusal iniş çıkışlar, ağlama krizleri alınganlık ve daha bir çok hormonsal değişim yaşamadım. Öncesinde nasılsam şimdi de öyleyim. Gerçi eşim de ailem de beni kötü edecek göze batacak şeyler yapmıyorlar ya da ben oturup bir şeyleri asla beynimde düşünmüyorum. Şükür sorunsuz geçip gidiyor her günüm. 😊
Dylann Öyleyim eşimde öyle diyor 😂
balkizinbebegii cok cabuk sinirlenirdim ama cok sakin oldum kendim farkinda degildim ama esim ve cevremde bir kac kisi soyledi hamilelik cok sakin yapti diye 😊esim diyor sen hep hamilemi olsan diyor🤣🤣
esra6338 inşallah duzelcez 🌸
Mihrisah20200 bende bouleyım
Betull-11 hayır ya öyle deme bende oyleyım en azımdan tekrar yap
Ucrub-sulo bende normalden daha baskın duygusalım 😊🙏🏻♥️
Elifonur06 kimse beni anlamıyor gibi yalnızlık hissediyorum bugunler asla gecmicek gibi birde
Selcanmeral manisalik derken bunu ya İzmirli ya Manisalı söyler bu arada bende aynı durumdayim
balkizinbebegii eşime ve eltime bu sıralar acayip sinirime gidiyorlar her yaptıkları sinir edici hareketler
balkizinbebegii Ilk gebelıgım dusuk olduğu ıcın psıkolojık bozuldu sureklı doktora gıtmek ıcın bahane buluyorum 19 haftalık hamıleyım elım sureklı karnımda bazı günler hareket etmıyor dıye korkudan aglıyorum ve kımse korkularımı anlamıyor
Ucrub-sulo Tabiki anlıyorum ama geçicek ve çok rahatlıycaksınız😊
esra6338 BN esimden değil ailesinden çekiyorum bıktım artık
balkizinbebegii ben evlenmeden önce köye gelecektim öyle anlaştım eşimle hamile kaldığımdan beri psikolojikmen ben niye buradayım köy hayatı bana göre değil deyip deyip duruyorum şimdiye kadar böyle değildim eşimin başının etini yiyorum bide şehirde büyümüş bir kızdım şimdi köy olunca psikolojim etkileniyor
girl_boy_annesi bende çok suratsizim kimseye tahammülüm yok gulesim konusasim gelmiyor kimseyle herşeyden nefret ediyorum herşey gözüme batıyor
Aynur1215 sıkıntı o zaten cevrenizdekiler sıkıntı çıkarmayıp destek oluyorsa normal yani böyle olmanız