• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

balkizinbebegii ben evlenmeden önce köye gelecektim öyle anlaştım eşimle hamile kaldığımdan beri psikolojikmen ben niye buradayım köy hayatı bana göre değil deyip deyip duruyorum şimdiye kadar böyle değildim eşimin başının etini yiyorum bide şehirde büyümüş bir kızdım şimdi köy olunca psikolojim etkileniyor

girl_boy_annesi bende çok suratsizim kimseye tahammülüm yok gulesim konusasim gelmiyor kimseyle herşeyden nefret ediyorum herşey gözüme batıyor

Aynur1215 sıkıntı o zaten cevrenizdekiler sıkıntı çıkarmayıp destek oluyorsa normal yani böyle olmanız

Meshra_15 tabiki anlıyorum sizi ama zamanla geçicek ve emin olun çok rahatlıycaksınız 😊🙏🏻

Ucrub-sulo izmirliyim😂 umarım bir an önce bu pskolojiden kurtuluruz herifler kaçcak yoksa bizden😂😂

girl_boy_annesi aynen ben de öyle oldum başkasıni sevsem de öfke patlamaları ağlama krizleri filan yaşıyorum çok sinirlerim bozuk geziyorum sıcak beni bitirdi

balkizinbebegii valla 27 haftalık hamileyim önceden nasılsam şimdide aynıyım. Hiç bir değişiklik yok. Acaba bende mi bi anormallik var 🙄

balkizinbebegii
        Plansız gebelik olduğu için ilk zamanlar çok zorlandım. Ağladım, psikolojim bozuldu,nasıl üstesinden geleceğimi bilemedim. Kaygılarım çok fazla oluştu. Eşime durduk yere öfkelenmelerim başladı. Şu an 26.haftadayım yavaş yavaş bebeğe alışveriş yaptıkca kendime gelmeye başladım. Ama yine ara sıra ataklarım geliyor bazen hiç dışarı çıkmak bile istemiyorum hamile olduğumu anlamasınlar diye 😥 çok değişik bir psikoloji malesef

Eşime yapıştım resmen. Takıntılı oldum 😂 Farklı odada 1 dakikamı geçmiyor. Başka kimse ile de görüşmek istemiyorm.
        Temizlik takıntısı oldu ama aynı zamanda halsizlik oluyor temizlik cok yapamiyorm ev dağılınca geriliyorum.
        Koku takıntısı sebebi ile surkeli yüzüm eksiyor
        Birçok sebzenin, etin, özellikle yumurtanın kokusu mide bulantısı yapıyor.
        Genel halim neşem yerinde ama takiklastim 😁

balkizinbebegii evet çocuğu ben istedim Kocam başıma kalıyor sen istedin katlanacaksın die o yüzden herseyini tamamlayan kadar yani ayın sonuna kadar caliscamm

Sex hayatım bitti🤣 hiç hoşuma gitmiyor bu durum bi an önce doğum yapmak istiyorum.
        Normalde de tahammül seviyem az , daha da azaldı🤣

balkizinbebegii
        24+2
        Neler yaşadım neler kavgalar ağlama krizleri
        Kocam beni aldatacak hissi
        Cinselliğe aşırı isteksizlik mutsuzluk değersizlik hissi
        Zaman geçmiyor hiç bişey mutlu etmiyor
        Kocamı gözüm görmüyor 2 aydır annemde kalıyorum
        Çocuklarla eşim eve gittiler o derece bu son hamileliğim sezeryan doğum olcak ve tüpleri bağlatıcam gerçekten çok zor geçti allah hepimize sabır versin 🤲🏻 Zaman çabuk geçsin inşallah

1.trimesterde tedirgindim korkuyodum 2.trimmesterde aşırı sinirli herşeye ağlayan herşeyden nem kapan biriydim şuan 3.trimesere girmek üzereyim ve eşimin her hareketi batarken şuan çok olgun davranıp uzaklaşıyorum ondan ağlak değilim dediğim dediğim 😂 çok değişik ya ama en zoru 2. Trimester 😂

Soncul nasıl geçecek bu duygu adam cinsellik yaşamıyor doğru düzgi. 4 aydır