Deletedmom_11 ben kraft q77 aldım valiz gibi çekçeki var 🤭 tek başıma çok kolay katlanıyor ve ufacık oluyor. benim fıtığım var benim için tek başıma ne kadar hafif ve kolay kullanım olursa o kadar iyiydi. Birde ablamlarında tavsiyeleri hep bu yöndeydi hafiflik rahat açılıp kapanma. Puseti ayrı idareten trendyoldan aldım zaten kış bebişi olacak anca hastaneye gidip gelirken falan lazım olacak diye

Deletedmom_11 peg perego book 51 modelini almıştım oğluma çok memnunum hem hafif hem sürümü güzel

Deletedmom_11 evet bencede gezmelisin ben çok baktım aklımda bi kaç model marka vardı ama cybex tercihim oldu

Deletedmom_11 aklım Kraft A9 plus’ta ama çok zam geldiği için aynısını muadili ebebek’te baby plus kabin boy olarak geçiyor tek başıma kapatıp kaldırıp açabilmek ve taşıyabilmek açısından bir de 20 kiloya kadar taşınabiliyor diyorlar onu düşünüyorum çok araştırdım çünkü benim skolyozum var tek başıma bebeği sadece puset de getirip götüremem eşim de izin alamaz çoğu zaman bebek arabasının hafif olması kullanışlı olması benim için önemli

Valla 8 senelik arabam Baby 2 go travel vardı kardeşime verdim hala yepyeni aynısının farklı rengini aldım yine üstüne araba tanımam joie filan demişler ama kullanmaları lazım 3 yaşına kadar iyi demeleri için araba ortadan 360 derece dönüyomu? Araba setlerde taşlarda kumda sekiyomu? (Çocuğu rahatsız eder sekerse ) pratik kaylanılıyomu taşınılıyomu?

Arabaların hepsine baktım hiç bir özelliği yok Baby 2 go gibi ama ateş pahası ..neden?

• [silindi]

Hilal1608 cybex balios s linkini bulamadım biz almanyadan baktık