Nazendehanim kız öyle deme beni alışverişe sürüklüyosun 😂 maaş yatsın alcam çocuğuma bir sürü şey, alışveriş tutkunu bi annesi var zaten 😂😂

Ebbruc yeğnim için alışveriş yapmıstık ürünleri çok güzel ama normal magzalara göre cok pahallı bilginiz olsun.

Ebbruc aaaa iftira 😂 ben mi dedim sana hastane çıkışı al diye iki tane tulum al 😂3-6 ay yeter 😂

asilannesii evet hastane çıkışları pahalı ama 3 tane ayaklı tulum 107 tl ne bileyim çok cazip geldi. 6 alt 3 üst 1 tane de 10lu hastane çıkışı attım sepete 818 tl mı ne tuttu

Ebbruc Artık Tokat’tayım . Ben de en son dayanamayıp sipariş vereceğim ordan 🤭 ne güzel aynı haftalardayız demek. Hem bir an önce her şeyi almak istiyorum hem de müthiş bir kararsızlık içindeyim ben şu an 😅

Ebbruc pahalı diye dedim tadımlık al tadını alınca duramazsin zaten 🤣🤣🤣🤣

umutubekleyis cumartesi gitcem doktora 15+5 olcak o zaman , cinsiyeti kesinleştirirsek bi liste yaptım alcam hemen 😂 bayıldığım bikaç bişey oldu sitede incelemek istemiyorum kendimi kaybederim diye korkuyorum 😂😂