Nazendehanim benimki erkek gibi o yüzden bakıp aklımı kaybetmek istemiyorum ama evet kız için çok güzel şeyler var cicili bicili 😂😂

Ebbruc heee o zaman bişe diyemicem 😂 gerçi artık eerkek bebek için kıyafetler de güzel eskisingibi değil 😅

Ebbruc bende çok görüyorum o siteyi almak istiyorum ama google ilkim bebe yazınca şikayetler çıkıyor bi sorun olduğunda dönüş yapılmıyormuş kararsız kaldım 🤔

Mrvmnv öyle hiç araştırmadım ben ya, her siteyle ilgili şikayetler oluyo ama burda alan arkadaşlar varmış ve güzel diyolar ben kandım alcam gibi . Cmtsi pazar veririm inşallah sipariş ona göre paylaşırım burda deneyimimi . Kendimi feda ediyorum 😂

Minicity store sitesinden alışveriş yapan var mı ürünleri nasıl

Ebbruc ay çok şapsik 😍 bişe diyim mi bunda battaniye falan da var diğer 10 lu çıkışlarla çok fark yok arada bence fiyat olarak

seyma9188 ay ama bu ne ya , hepsini alasım geliyo böyle böyle 🥰 çok güzeller minik civcivim ya

Nazendehanim evet evet e bebekte ya tulum var ya battaniye ikisinin olduğu setler yok ve orda da fiyatlar 320-400 falan ama kalite olarak bunlar daha iyi duruyo

Ebbruc Arkadaşım hep burdan yapar ve tavsiye eder ama ben pahalı buluyorum biraz

Melokrks her yer çok pahalı gibi ya , en azından kaliteli olsun istiyorum zaten bebek olacak hassas olacak bi kere alıp bi denemek istiyorum

Ebbruc Evet ucuz bir şey kalmadı ben 17 haftalıkken yapınca kıyafet alışverişini topluca bu zamana göre biraz daha uyguna geldi tabi

Ben manisada yaşıyorum kızlar ilkimbebenin ürünleri biraz fiyat olarak pahalı gibi duruyor fakat çok kaliteli malının arkasında bir firma

Melokrks bende son zamanları beklersem pişman olcam o yüzden alabildiklerimi almak istiyorum

Ebbruc Kesinlikle almalısın bugün aldığın en ucuz her gün zam geliyor sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻