Ebbruc merhaba. Evlenmeden önce Manisa’da yaşıyordum. İlkim bebe mağazası da orada. Güvenilir bir site . Ama tabi şu an kumaşları vs nasıldır bilemiyorum ona bir şey demeyeyim . Ama benim de gördükçe içim gidiyor çok güzel şeyler var 🥰 doğum ocakta olacak yazlık seylerden alsam diyorum, sonra da ya bedeni olmazsa tuttturamazsam şimdiden diyorum 🙈
İlkimbebe.com
Ogretmenanneyim evet ilk bebeğim , sizin 🥰
Nazendehanim ay bu şuan o kadar haklı bi yorum gibi geldi ki bana 😂 ama bi tane hastane çıkışı beğendim çocuğum hastanede de göstersin kendini 😂😂 ve evet fiyatlar biraz yüksek
umutubekleyis ay benimde ocakta olacak ama gitme şansınız varsa gidip 6-9 ay alabilirsiniz yazlık yazın giyer en azından gelişimi hızlı olmuş olsa da , fotoğraflar biz çok kaliteliyiz diye bağırıyo resmen, ben bu fırsatı hiç kaçırmazdım heralde
Ebbruc benimde ilk 🥰
Ogretmenanneyim Allah bağışlasın 🥰
Ebbruc Aminn ikimize de 💜
Ogretmenanneyim aminn amiiin ❤️
Ebbruc yani iki parça alacaksan bitane de tulum ay popişleri büyüyünce giysin 😅
Nazendehanim kız öyle deme beni alışverişe sürüklüyosun 😂 maaş yatsın alcam çocuğuma bir sürü şey, alışveriş tutkunu bi annesi var zaten 😂😂
okunmusciklet İzmir’de nerde canım bende izmirdeyim
Ebbruc ben aldım çok güzeldi bi sorun yaşamadım
psychologist teşekkür ederim bende artık ikna oldum alma konusunda
Ebbruc Ya bende cok begendim kıyafetlerini ama almadım daha
Kahvesever bu hafta vercem sipariş inşallah, geldiğinde fotoğraf atarım buraya
Ebbruc Bekliyoruz😍 ben cok merak ettim resimlerde cok güzel görünüyor
Kahvesever evet evet bende o görüntülerin cazibesine aldandım 🥰
Ebbruc yeğnim için alışveriş yapmıstık ürünleri çok güzel ama normal magzalara göre cok pahallı bilginiz olsun.
Ebbruc aaaa iftira 😂 ben mi dedim sana hastane çıkışı al diye iki tane tulum al 😂3-6 ay yeter 😂
asilannesii evet hastane çıkışları pahalı ama 3 tane ayaklı tulum 107 tl ne bileyim çok cazip geldi. 6 alt 3 üst 1 tane de 10lu hastane çıkışı attım sepete 818 tl mı ne tuttu