Ebbruc merhaba. Evlenmeden önce Manisa’da yaşıyordum. İlkim bebe mağazası da orada. Güvenilir bir site . Ama tabi şu an kumaşları vs nasıldır bilemiyorum ona bir şey demeyeyim . Ama benim de gördükçe içim gidiyor çok güzel şeyler var 🥰 doğum ocakta olacak yazlık seylerden alsam diyorum, sonra da ya bedeni olmazsa tuttturamazsam şimdiden diyorum 🙈

Nazendehanim ay bu şuan o kadar haklı bi yorum gibi geldi ki bana 😂 ama bi tane hastane çıkışı beğendim çocuğum hastanede de göstersin kendini 😂😂 ve evet fiyatlar biraz yüksek

umutubekleyis ay benimde ocakta olacak ama gitme şansınız varsa gidip 6-9 ay alabilirsiniz yazlık yazın giyer en azından gelişimi hızlı olmuş olsa da , fotoğraflar biz çok kaliteliyiz diye bağırıyo resmen, ben bu fırsatı hiç kaçırmazdım heralde

Nazendehanim kız öyle deme beni alışverişe sürüklüyosun 😂 maaş yatsın alcam çocuğuma bir sürü şey, alışveriş tutkunu bi annesi var zaten 😂😂

Ebbruc yeğnim için alışveriş yapmıstık ürünleri çok güzel ama normal magzalara göre cok pahallı bilginiz olsun.

Ebbruc aaaa iftira 😂 ben mi dedim sana hastane çıkışı al diye iki tane tulum al 😂3-6 ay yeter 😂

asilannesii evet hastane çıkışları pahalı ama 3 tane ayaklı tulum 107 tl ne bileyim çok cazip geldi. 6 alt 3 üst 1 tane de 10lu hastane çıkışı attım sepete 818 tl mı ne tuttu