Ebbruc
Ben de Siirt’te yaşıyorum ordan farkı yok buraların çok korkuyorum hasta ederim diye.Evimiz doğalgazlı ama banyo falan yaptırırken çok hızlı olmak lazım bebeğin üşütmemesi için 🙃

seyma9188 bende 2-3 tane yenidoğan aldım sadece 3-6 aylık daha fazla almayı düşünüyorum, bizim evde doğalgazlı ama bende korkuyorum hasta etmekten, elektrikli sobada açarım büyük ihtimalle soğuk hissettikçe o soğukta hastaneye götürüp getirmek bile sıkıntı zaten. Banyo konusu beni çok korkutuyo zaten 🥲

Ogretmenanneyim merhaba ☺️ Beşik almadım kuzenimde var 6.aya kadar onu kullanmayı düşünüyorum, 6.aydan sonra oda yapcam inşallah. Ama arabası, ana kucağı hazır şuan ☺️ Babynest yatağı, emzirme yastığı,kıyafetlerinin bir kısmı hazır ☺️ Emziği de var . Sizin cinsiyet belli oldu mu

Ebbruc aaa ne güzel ya ben hiç bisey almadım ve almam gerektiğinin farkında değilim 😂🤭 evet 12. Haftada kesin kızdı 14. Haftada kızdı bacaklari net açık.sizin belli oldu mu

Ogretmenanneyim %80 erkek dedi bize de doktor 12+3te sonrasında gitmedim henüz haftaya gidicem inşallah o zaman öğrencem ☺️ Çoğu şeyi annem aldı zaten, erken diye ben almamıştım ama herşeyin fiyatı artıyor bu yüzden yavaş yavaş almaya karar verdim

Ebbruc hadi hayırlısı olsun 🥰bende bu ayın 15 inde park yatağı alicam ilk iyice zamlanmadan sonra ufak ufak baskicam

Ogretmenanneyim evet evet kesinlikle almalısın, indirimleri takip etmek lazım ☺️ Hayırlısıyla, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi 🥰🙏🏻

Ebbruc biraz pahalı bir site ama.urunlerin deseni modeli çok güzel kaliteli olduğunu düşünüyorum ben de birkaç şey alacağım ordan ama yenidoğan olarak değil şöyle ele avuca geldiğinde giysin görünsün o kadar para vercez 😂

Ebbruc merhaba. Evlenmeden önce Manisa’da yaşıyordum. İlkim bebe mağazası da orada. Güvenilir bir site . Ama tabi şu an kumaşları vs nasıldır bilemiyorum ona bir şey demeyeyim . Ama benim de gördükçe içim gidiyor çok güzel şeyler var 🥰 doğum ocakta olacak yazlık seylerden alsam diyorum, sonra da ya bedeni olmazsa tuttturamazsam şimdiden diyorum 🙈

Nazendehanim ay bu şuan o kadar haklı bi yorum gibi geldi ki bana 😂 ama bi tane hastane çıkışı beğendim çocuğum hastanede de göstersin kendini 😂😂 ve evet fiyatlar biraz yüksek

umutubekleyis ay benimde ocakta olacak ama gitme şansınız varsa gidip 6-9 ay alabilirsiniz yazlık yazın giyer en azından gelişimi hızlı olmuş olsa da , fotoğraflar biz çok kaliteliyiz diye bağırıyo resmen, ben bu fırsatı hiç kaçırmazdım heralde