haklisinesracim [silindi] sancıları çekerken ne olursan ol ama bagirma sadece çok güçlü nefes al yavaş yavaş o nefesi ver 10 saniyede mesela. Böyle yaparsan açılman çok rahat olur
Bebegimizolsun [silindi] canım sağlıcakla bi avazda kurtarsın inşallah seni ❤️ Keşke meryem ana otu alsaydın belki daha kolay olurdu açılma falan yardımcı olurdu diye aklıma geldi birden
Deletedmom_30 [silindi] canim Allah yardimcin olsun öncelikle ☺️ Ümraniye egitim ve arastirma da mi dogum yapacaksin☺️
minigiminannesi03 [silindi] hadi inşallah hayırlısıyla kucağına al bebisini uykusuz geceler senin için baslasin😂
Miniktirtil Ay canım kaçtır denk geliyorum postuna hamilelerin duası kabul olurmuş hayirli doğumlar diliyorum sana inşallah sağlıcakla evladına kavuşursun 🤲
Umutunannesi92 [silindi] yemin ederim tüm forum günlerdir Umayı bekliyoruz 🤗🤗güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 😘🥰
Haklisinbacim-8 [silindi] Umayımızı almadan gelme hadi bakalımmm bir pırtta inşallah teyzesinden sevgiler😉❤️❤️❤️
DefneErva [silindi] Bende doğumumu Ümraniye Araştırmada planlıyorum. Bunu okumak içime su serpti resmen 😊 sağlıkla gelsin minik