[silindi]
Cigilipub yorgunlar ama oyle guzel ilgileniyorlar ki
Cigilipub yorgunlar ama oyle guzel ilgileniyorlar ki
[silindi] canim Allah yardimcin olsun öncelikle ☺️ Ümraniye egitim ve arastirma da mi dogum yapacaksin☺️
[silindi] hadi inşallah hayırlısıyla kucağına al bebisini uykusuz geceler senin için baslasin😂
Bidenem Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş Umay kuzuma. Dualarımız seninle 🕊️🥳
[silindi] canım sağlıcakla bi avazda kurtarsın inşallah seni ❤️
Keşke meryem ana otu alsaydın belki daha kolay olurdu açılma falan yardımcı olurdu diye aklıma geldi birden
Ay canım kaçtır denk geliyorum postuna hamilelerin duası kabul olurmuş hayirli doğumlar diliyorum sana inşallah sağlıcakla evladına kavuşursun 🤲
[silindi] sağ salim gelsin inşallah🥰
[silindi] yemin ederim tüm forum günlerdir Umayı bekliyoruz 🤗🤗güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 😘🥰
[silindi]
Umayımızı almadan gelme hadi bakalımmm bir pırtta inşallah teyzesinden sevgiler😉❤️❤️❤️
[silindi] acilman var mı hiç acaba
[silindi] ah yawrum benim sonunda doğuruyor musun😁😘 hadi aslanım yaparsin sen dogurursun bu bebeyi💋😅👼🏻
Kııız sonundaa 💪 hadi inş forum komple bebişi bekliyo sağ salim bi avazda gelsin inşş
Her gün siz doğurdunuz mu diye bakıyordum .. neşenize enerjinize maşallah ..rahat ve kolay bir Doğumla haberleriniz bekliyoruz
[silindi] canım doktorun kim merak ettim hayırlı doğumlar bu arada
eyoli yada sancılar tavan yaptı 😁 kız dogurduysan ses ver baciiimmmm
[silindi] Ay çok sevindiimmm biraz daha kalsaydı benim oğlana da yetisecekti zaten 11 ağustosa 😂