• Doğum
  • 41+3 Yeter güzel kizim Zeynep Umay'ım...

• [silindi]

Ahsenmom ben yapiyorum suan , sira sizde

[silindi] kaç gündür sizi arıyordum hatta kulanıcı adınızı da yazmıştım ama bulamadım. Merak etmişdim doğurdunuzmi diye. InsAllah kolaylıkla kucağınıza alırsınız ❤️

• [silindi]

annenur suan sanci hafiften vuruyor gibi ama manyaga bagladim ben

• [silindi]

Ulkr__ saolun amin insallah

[silindi] anladım saolun.. sag salim kucagınıza alırsınız insallah bebisinizi

[silindi] sancıları çekerken ne olursan ol ama bagirma sadece çok güçlü nefes al yavaş yavaş o nefesi ver 10 saniyede mesela. Böyle yaparsan açılman çok rahat olur

[silindi] canim Allah yardimcin olsun öncelikle ☺️ Ümraniye egitim ve arastirma da mi dogum yapacaksin☺️

[silindi] hadi inşallah hayırlısıyla kucağına al bebisini uykusuz geceler senin için baslasin😂

Bidenem Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş Umay kuzuma. Dualarımız seninle 🕊️🥳

[silindi] canım sağlıcakla bi avazda kurtarsın inşallah seni ❤️
      Keşke meryem ana otu alsaydın belki daha kolay olurdu açılma falan yardımcı olurdu diye aklıma geldi birden

Ay canım kaçtır denk geliyorum postuna hamilelerin duası kabul olurmuş hayirli doğumlar diliyorum sana inşallah sağlıcakla evladına kavuşursun 🤲

[silindi]
      Allah kolaylık versin canım prensesine blr an önce sağ Salim kavuş inşallah💜