• Doğum
  • 41+3 Yeter güzel kizim Zeynep Umay'ım...

[silindi] ah yawrum benim sonunda doğuruyor musun😁😘 hadi aslanım yaparsin sen dogurursun bu bebeyi💋😅👼🏻

Kııız sonundaa 💪 hadi inş forum komple bebişi bekliyo sağ salim bi avazda gelsin inşş

Her gün siz doğurdunuz mu diye bakıyordum .. neşenize enerjinize maşallah ..rahat ve kolay bir Doğumla haberleriniz bekliyoruz

[silindi] Ay çok sevindiimmm biraz daha kalsaydı benim oğlana da yetisecekti zaten 11 ağustosa 😂

@[silindi] Ay çok şükür sonundaaa. Darısı başımıza 🫣 bişeye ihtiyacın olursa söyle beybi evim yakın 🫶

Sancısı arttıysa yazmak zor olur su sancı bilirim ne zor oluyor normal sancı gibi durup durup gelmiyor sürekli dönen bir sancı 😕 Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin açılması olsun da çok çekmek zorunda kalmasın.

Umay prenses doğsa bı acilmayla belki bizde doğururz totem gbi oldu 🥲🥲😍sağlıkla en acısız ağrısız şekilde kavuş inşallah

Misseyma aynen totem yaptık Umay doğarsa inşallah öyle görünüyor ardı arkası kesilmeden bizde doğururz 😄

Meraktan buldum seni acaba doğurdun mu diye ? Suni sancı almışsın. Sanırım bizim sonumuzda oraya doğru gidiyor. Umarım çok güzel bir doğum olur bizide motive edersin 🌸

Rabb’im yardımcın olsun seydacim ben dün doğum yaptım ve o kadar sancı çektim kendimle birlikte herkese hepinize dua ettim her sancı girdiğinde