• Doğum
  • 41+3 Yeter güzel kizim Zeynep Umay'ım...

[silindi] canım sağlıcakla bi avazda kurtarsın inşallah seni ❤️
Keşke meryem ana otu alsaydın belki daha kolay olurdu açılma falan yardımcı olurdu diye aklıma geldi birden

Ay canım kaçtır denk geliyorum postuna hamilelerin duası kabul olurmuş hayirli doğumlar diliyorum sana inşallah sağlıcakla evladına kavuşursun 🤲

[silindi]
Allah kolaylık versin canım prensesine blr an önce sağ Salim kavuş inşallah💜

[silindi] yemin ederim tüm forum günlerdir Umayı bekliyoruz 🤗🤗güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 😘🥰

[silindi] Bende doğumumu Ümraniye Araştırmada planlıyorum. Bunu okumak içime su serpti resmen 😊 sağlıkla gelsin minik

[silindi] ah yawrum benim sonunda doğuruyor musun😁😘 hadi aslanım yaparsin sen dogurursun bu bebeyi💋😅👼🏻

Kııız sonundaa 💪 hadi inş forum komple bebişi bekliyo sağ salim bi avazda gelsin inşş

Her gün siz doğurdunuz mu diye bakıyordum .. neşenize enerjinize maşallah ..rahat ve kolay bir Doğumla haberleriniz bekliyoruz

[silindi] Ay çok sevindiimmm biraz daha kalsaydı benim oğlana da yetisecekti zaten 11 ağustosa 😂

@[silindi] Ay çok şükür sonundaaa. Darısı başımıza 🫣 bişeye ihtiyacın olursa söyle beybi evim yakın 🫶

Sancısı arttıysa yazmak zor olur su sancı bilirim ne zor oluyor normal sancı gibi durup durup gelmiyor sürekli dönen bir sancı 😕 Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin açılması olsun da çok çekmek zorunda kalmasın.