[silindi] canım sağlıcakla bi avazda kurtarsın inşallah seni ❤️
Keşke meryem ana otu alsaydın belki daha kolay olurdu açılma falan yardımcı olurdu diye aklıma geldi birden
41+3 Yeter güzel kizim Zeynep Umay'ım...
Ay canım kaçtır denk geliyorum postuna hamilelerin duası kabul olurmuş hayirli doğumlar diliyorum sana inşallah sağlıcakla evladına kavuşursun 🤲
[silindi] sağ salim gelsin inşallah🥰
[silindi] yemin ederim tüm forum günlerdir Umayı bekliyoruz 🤗🤗güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 😘🥰
[silindi]
Umayımızı almadan gelme hadi bakalımmm bir pırtta inşallah teyzesinden sevgiler😉❤️❤️❤️
[silindi] acilman var mı hiç acaba
[silindi] ah yawrum benim sonunda doğuruyor musun😁😘 hadi aslanım yaparsin sen dogurursun bu bebeyi💋😅👼🏻
Kııız sonundaa 💪 hadi inş forum komple bebişi bekliyo sağ salim bi avazda gelsin inşş
Her gün siz doğurdunuz mu diye bakıyordum .. neşenize enerjinize maşallah ..rahat ve kolay bir Doğumla haberleriniz bekliyoruz
[silindi] canım doktorun kim merak ettim hayırlı doğumlar bu arada
eyoli yada sancılar tavan yaptı 😁 kız dogurduysan ses ver baciiimmmm
[silindi] Ay çok sevindiimmm biraz daha kalsaydı benim oğlana da yetisecekti zaten 11 ağustosa 😂
[silindi] ay hadi gelsin sağlıcakla kuzucuk kaç gündür ne cektin be 🤣🥰🤭👼
@[silindi] Ay çok şükür sonundaaa. Darısı başımıza 🫣 bişeye ihtiyacın olursa söyle beybi evim yakın 🫶
Sancısı arttıysa yazmak zor olur su sancı bilirim ne zor oluyor normal sancı gibi durup durup gelmiyor sürekli dönen bir sancı 😕 Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin açılması olsun da çok çekmek zorunda kalmasın.