Anneoluyorumbenn sende rahim dinlendirme olmadı değilmi yumurta toplandığı ay transferiniz yapıldı?
Tüp bebek süreciniz 💉
ipekleumut teşekkür ederim benimki hemen oldu taze transfer idi 2 hafta önce toplanmıştı yumurtalarım
ipekleumut 16 tane toplandı benim rahim dinlendirme bir ay olucaktı opuda birşeyler yaşadım gecesine tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım kendimi bir ay toparlayamadım zaten o yüzden ocak ayına kaldı.
ipekleumut benim de 10 tane olgun yumurtam vardı, 9u döllenmişti, 5.güne ulaşan 4 embriyom kaldı, genetik bi rahatsızlığım çıkmamıştı biz sadece başarısız transfer ihtimalini ortadan kaldırmak için embriyoların hepsine genetik test yaptırdık; embriyolardan 6.günde biyopsi alınıp donduruldular, 1 tanesi genetik olarak sağlıklı bulundu, diğer 3ünde genetik kusurlar vardı o yüzden imha edildiler..Benim sağlıklı tek embriyom kaldığı için haliyle tek transfer yapıldı ama birden fazla embriyomuz kalmış olsa yine tek yapılacaktı ikiz gebelik riskli gebelik olduğu için istemiyordum açıkçası, yumurta toplamadan bir kaç ay sonra dondurulmuş transfer yapıldı (ki başarı ihtimali daha yüksek deniliyor), tüp bebek gebeliği de son adet tarihine göre hesaplanıyor, tüp bebek ikizi ile normal ikiz gebelik arasında fark yok her türlü ikiz gebelikte erken doğum riski ve bebeklerin bir süre yoğun bakım desteği alması ihtimali mevcut
Ecceee peki genetik sonucunuz ne zaman sonra çıktı
ipekleumut 6.günde biyopsilerini alıp dondurdular embriyoları, genetik sonucu da 2 hafta sonra çıktı..ve genetik olarak hasta olanların bi tanesinin ilginç şekilde embriyo kalitesi en iyi olarak görünüyordu..yani hiç genetik test yapmasam en kalitelilerden başlanıp transfer yapılacağı için ilk transferim başarısız olacaktı..o yüzden iyi ki yaptırmışız diyorum ama şu an olsa yaptırmayı düşünebilirdik kur artışıyla maliyeti çok arttı
Ecceee ya bende yaptırsam acaba sizin sonuç çabuk gelmiş bize 2-3 ay dediler Ankara’ya gönderilecek dediler
ipekleumut amin 🤲🏻🤗
ipekleumut embriyolara yapılacak olan genetik analiz yurtdışına gidiyor..siz kendiniz için olandan mı bahsediyorsunuz acaba
ipekleumut benim 16 temmuzda toplandı 4 tane. 3 tanesi döllendi ama ikisi kaliteliymiş çift emriyo transfer ettik 19 temmuzda. 3. Gün embriyosu benimki. Yarın 10. Günüm test yapıcam bakalım var mı yok mu
NE02 hadi inşallah hayırlı sonuçlarınızı bekliyorum banada yazarsanız sevinirim dua edeceğim size 🙏🏻
Ecceee eşimle ben genetik test verdik sonuçlarımız temiz çıktı ama doktorum dedi tekrarlayan düşüklerin var isterseniz , embriyolara genetik tarama yapalım düşük vs olmasın
Bugün tüp bebek merkezini aradım süreci sordum döneceğiz dediler dönmediler ama sizin gibi 2 haftada sonuç gelirse bende yaptırmak istiyorum kaybetmek istemediğim için 🙏🏻
NE02 yaaa inşallah olur Çifter Çifter dolsun kucaklarımız 😍
ipekleumut bugün test yaptım ama negatif çıktı doktorum idrarda çıkmayabilir kan ver dedi ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 9. Günümdü bugün 🥺
NE02 kan testi verin dua ediyorum size hayırlı haberlerinizi bekliyorum
ipekleumut yarın verecem allah razı olsun gönülden isteyen herkesin Allah yolunu açık etsin
Ecceee size bişey sordum ama ?
ipekleumut ne sordunuz anlamadım
Ecceee sizin genetik sonucu 2 haftada geldi değilmi? Yanlış anlamadım. Çünkü ben merkeze yine sordum imkanı yok 2 haftada sonuç çıkmaz diyorlar
Eşinizden sizdende genetik alınmalı kan testleri ,
Ve embriyolardan da alınıyor diyorlar