ipekleumut tüp bebek gebesiyim 21 yumurtam toplanmıştı 6 embriyom vardı kanunen 35 yaş altına tek transfer yapılıyor ama bası merkezler kaçak 2 embriyo da verebiliyor benim embriyolarım dondurulmuştu 2 ay rahim dinlendirme yapılıp 5. GÜn embriyosu olarak transfer edildi. 1. Transferimde bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ben ve eşime genetik test yapıldı bana da ayrıca pıhtılaşma testi yapıldı hepsi temiz çıktı 2. Transferimde şimdi 33 haftalığız 🙏🏻 Tüp bebek hafta hesaplama farklı değil aynı normal hamilelik gibi adetinin 1. Günü 1 günlük sayılıyor.

Bende yarın transfer olucam inşallah bende 12 yumurta toplandı 5 güne 3 tane kaldı yarın bana 1 tane transfer edicek 35 yaş altına böle oluyor kanunen yasakmış
    çift embriyo aşılama olmuştum ama tutmadı hakkımızda hayırlısı olur bu arada bende pkoyum ama adetlerim düzenli

ipekleumut bence daha önce tekrarlayan dusuklerının olduğunu soyledın ondan dolayı rahım dınlendırme yaparlar embrıyo döndürüyorlar donmuş transfer yapılabılır Benımde dondurulup olacak toplamadan 1,5ay sonra transfer dedı Pko luyum ondan bıde düşük oldu dınlendırme yapılıyor ondan

tupbebekannesi123 sağlıkla kucağınıza alın inşallah misal yumurtalarım Temmuz’da toplandı ya son adetim 13 Temmuz eğer bu ay transfer edilmez diğer ay transfer edilirse haftasını diğer adete göre mi hesaplarlar ? Yoksa 13 Temmuz’a göre mi ?

Ceyda76 düşüklerim 2 sene önce oldu canım şimdi 15 yumurta toplanmış ya acaba mı diyorum hani transfer ederlermi? Duyduğum kadarıyla 20- 30 yumurta toplanırsa rahim dinlendirme yapılıyormuş

ipekleumut 1. Ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında 2.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu fakat normal gebelik olması için yeterli durum da değildi değerleri 3. 6 yıl korunmasız ilişki olmasına rağmen hiç gebe kalamadım o yüzden doktor tüpbebek önerdi aslında çok büyük bir problem yoktu bizde ve doktorum tek gebelikleri daha sağlıklı gördüğünü söylemişti hem bebek hem anne açısından ama yaş sorunu olursa mesela 30 üstü ve kadın da ciddi bir problem olursa 2 transfer yapıldığını anlatmıştı bence hastaya özel uygulanan bir tedavi tüp bebek kişiye göre değişiyor çevremde 3 ay iğne kullananlar vardı ama ben sadece 9 gün kullandım bunun gibi

ipekleumut rahim dinlendimeyi ne gibi durumlarda istiyor doktor bilmiyorum ama araştırmalarıma göre bahçeci gibi çok büyük hastaneler bunu para için yapıyormuş bu kulakdan duyma bir bilgi tabi güzelce araştır lütfen

ipekleumut benim opu 15 ekim, transfer 4 ocak, tüp bebek haftasıda son adet tarihinden hesaplanıyor, tek embriyo transfer edildi yasak dedi doktorum, ikizler kaçıncı haftasında doğar bilgim yok. Hakkınızda hayırlısı olur inşAllah.

ipekleumut ikizlerime tüp bebek sayesinde hamileyim✌🏻✌🏻Doktorum 37nci hafta alırım dedi. Benim sağlığım içinmiş. Planlı sezeryan olacağım yani. 🤭

Anneoluyorumbenn anladım canım bende 25 yaşındayım o zaman tek transfer olur sağlıklı olsunda inşallah 🙏🏻

Anneoluyorumbenn aaa bilmiyordum araştırayım canım bi an önce transferim olsun istiyorum dua ediyorum 🙏🏻