Ecceee size bişey sordum ama ?
Tüp bebek süreciniz 💉
ipekleumut ne sordunuz anlamadım
Ecceee sizin genetik sonucu 2 haftada geldi değilmi? Yanlış anlamadım. Çünkü ben merkeze yine sordum imkanı yok 2 haftada sonuç çıkmaz diyorlar
Eşinizden sizdende genetik alınmalı kan testleri ,
Ve embriyolardan da alınıyor diyorlar
ipekleumut evet 2 haftada geldi ama eşim ve benden herhangi bir kan almadılar test için…pgt (preimplantasyon genetik tanı) yapıldı, sadece embriyolardan biyopsi alındı..siz zaten daha önce kan vermişsiniz herhangi bir genetik hastalık çıkmamış anladığım kadarıyla, sizden neden tekrar kan alıyorlar ki..bilinen genetik hastalığı olanlara NGS yapılıyor diye biliyorum..
Şimdiden hayırlı olsun bende dün transfer oldum .2 adet 5. Gun embriyosu .rabbim nasip eylesin hepimize
Anneoluyorumbenn siz nerede yaptırdın aklımızda bulunsun
Daba İnşAllah 2 si de sağlıkla tutunsun 🥰
ipekleumut 30+4 günlük ikizlere hamileyim. Son adet tarihim 27 aralık 7 ocakta yumurta toplama yapıldı 19 tane yumurta toplandı 12 tanesi döllenmişti 8 adet embriyo 5. Güne sağlıklı bir şekilde gelmişti kalitesine göre ayırıyorlar en kaliteli olanlar ayrılıp transfer ediliyor. 12 ocak 2 adet 5.gün embriyosu transver edildi (doktorum banada anlattı normalde 30 yaş altına 2 tane yasak ama istersen 2 adet transfer yapabilirim diye bende 2 tane olsun biri tutmazsabiri tutar düşüncesiyle😂) transferin 7. Günü kanda pozitifi gördüm çok şükür🤲 bu arada 4 yıllık evliyim daha önce düşüğüm kurtajım filan hiç olmadı ilk hamiliğim. Rahim dinlendirme işlemi dediğinizi neye göre yapıyolar hiç bir bilgim yok doktorum hiç bahsetmedi öyle bişeyden.
ipekleumut hayırlı olsun sağlıkla inş Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben de 25 temmuZda dondurulmuş embriyo transferi oldum test günümü bekliyorum
NE02 beta hcg niz düsükse çıkmama ihtimali var kanda baktırın birde benim transferin 7 günü iğnem vardı sağlık ocağına gitmiştim hazır gitmişken kan vereyim baktırayım dedim 63 le pozitifi gördüm tabi bu arada kaset testte almıstım ilk başlarda ilaçlardan dolayı kanda pozitif çıkıyor gibi yorumlar okumuştum bu yüzden bir kaset yapmak istemiştim 9. Günde kaset testte silik çizgiyle netleşmişti. Değeriniz düşüktür belkide kan verin kesin sonuç için
- Düzenlendi
Benimde 2.5 hafta önce 16 yumurta toplandı 5 gün 3 tane kaliteli yumurta çıktı benim taze transfer oldu 2 gün önce transferim oldu hayırlısıyla bekliyorum 🤲🏻
Gorkim özel ankara Tüpbebek merkezinde yaptırdım çok mütevazi iş ve sonuç odaklı asla para için yapan bir kurum değil
Daba Sağolun Allah razı olsun Amin rabbim bütün hamileleri hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun hamile kalmak isteyenlerede hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah 🤲🤲🤲
Anneoluyorumbenn bana uzakmış ben istanbuldayım genede bilgimiz olsun tşkler🙂
Ecceee biz Türkiye’de yaşamıyoruz testi yurtdışında verdik tekrar yapılabilir dediler ama o testler zaten yurtdışına gitmiyormu dedim olsun yinede süreç 2 hafta olmaz en az 2 ay falan dediler
NE02 içinizi ferah tutun hayırlısıyla güzel haberler alırsınız İnşAllah
Gorkim bursaya gelme imkanınız varsa acıbadem hastanesi dr şahin zeteroğlu’nu öneririm ben dahil bir çok kişi önce Allahın izni sonrada onun vesilesiyle ilk denemede güzel sonuçlar aldık