• Gebelik
  • Hamişlerr göbüşünüz kaç haftalıkken belli oldu 😐

17 haftalıkken belli olmaya basladı simdi 27 haftalık olduk cok sükür karnım burnumda gibi resmen suan 😊 ilk hamileliğim bu arada
Elmassefil canim senin bebiş daha minicik. Bn 30haftaligim hala belli degil. Yapıyla alakalı
Elmassefil Ben cok zayif olmama ragmen disardan anlasilmasi 7. Ayi buldu. Kilosu da normal. Bu iyi bisey hareketleriniz hic kisitlanmiyor. Erken buyurse hamilelik zorlasiyor. İnsan heves ediyor ama 8. Aydayim zorlanmaya basladm Allahtan dhaa erken cikmamis. Bi de birden buyudu 3 hafta icinde ikiye katlaniyor inanilmaz. İç karnimiz genismis.
Elmassefil ilk gebeliğim 27 den sonra anca karnım kendini belli etti 33 hafta bitti ancak hamile olduğum belli oluyor ilk gebeliklerde biraz geç büyüyor göbüş ☺️
Elmassefil benim oglumda 9 aylik iken okadar kücük karnim vardo ki 9 aylik iken bile kücücüktü ama bu hamileligimde 17 haftalik olmama ragmen 7 aylik gibi duruyorum yani baya büyük bir karnim var 🙄
14. Haftadayım 5 aylık gibi koca bi göbeğim var 😂 galiba tüp bebek olduğu için kullandığım fitillerden dolayı şişkinlik yapıo.yada iç karnım dar 🙈
Ayseosman ama gülüyolar tatlim bana sanki minik top koymuslar oraya diyolar😂😂
Elmassefil 13 hadtada ayva gobegim cikti benim hem zayif oldugumdan hemde kabizlik ve gaz sorunundan kocaman gobegim var🤪 23 haftadayiz suan🙏🏻