Elmassefil 16+1 haftalığız ama karnım belli bile değil🙄 Doktorum bebek çok aşağıda dedi ondan mi sizce
Ebrukaracoban Elmassefil Hayir o kadarken belli olmaz zaten 24 haftada falan cikmaya basladi benim gobegim, oncesindede cok hafif vardi yani hamileligim belli bile olmuyordu.
Asli06671 Elmassefil 33+1 haftaligim daha minnacik bi gobegim var yani 5 aylik gibi felan :) ic karnim cok genismis
Elsaa Banada doktor bebeğin çok aşagida oldugunu söyledi , 17+5 haftalik olduk karnim azicik beli oluyor)
Gnm Ben 15 haftalığım önceden de biraz göbeğim vardı kilolu değilim gerçi o göbek hep var ama 🙈 şimdi göbek olan yer sert hafif belli
EbruBeyazt Ay benimde ilk hamileliğimde öyleydi bunda daha çabuk çıktı sanki bence geç çıkması daha iyi ne kadar geç o kadar rahat 25 haftayım bu sefer ilkine göre baya var göbeğim anlamadım 😂
Pepito 15+2 günlük olduk Biz çok şükür🙏 normalde hafif toplu bir vücud yapım var ama göbeğim çok belli değil hafif sertleşti okadar şimdilk
MugeIk 17 ci haftamdayım baya bir karnım cıktı , hamilelikten önce dümdüzdü karnım . Şimdi baya belli ... beş kilo aldım .
Semaburak Elmassefil benimde göbeğim çok yoktu sadece bir kilo aldım ama göbeğim bayada var 16 haftalığız çoğu zaman yer bile veriyolar 😂 şişkinlikden sanırım ama hiç inmiyor 🙈
BusraSY Elmassefil 30 haftadan sonra belli olmaya başladı. Şuan 33 haftalığım ve hala daha kıyafetlerimi giyebiliyorum. Doktorum bile şok oldu geçen muayenede 😂
BuseBasderici Elmassefil valla ben 12 haftalık hamileyim benim karnım çıktı görenler aa göbeğin çıkmış hemen diyor
Ayseosman Kızlar benım 3.gebelıgım sezeryanle dogum yapıyorum ama sımdı 6+5gunlü hamileyım karnım bellı etmeyense başladı göbegımde vardı önceden
gamzelianne16 17 haftalıkken belli olmaya basladı simdi 27 haftalık olduk cok sükür karnım burnumda gibi resmen suan 😊 ilk hamileliğim bu arada