Elmassefil 33+1 haftaligim daha minnacik bi gobegim var yani 5 aylik gibi felan :) ic karnim cok genismis
Hamişlerr göbüşünüz kaç haftalıkken belli oldu 😐
Elmassefil çok erken daha 22 hft daha belli belirsiz
İlk hamilelikte pek belli olmaz diyorlar 😊
Ay benimde ilk hamileliğimde öyleydi bunda daha çabuk çıktı sanki bence geç çıkması daha iyi ne kadar geç o kadar rahat 25 haftayım bu sefer ilkine göre baya var göbeğim anlamadım 😂
15+2 günlük olduk Biz çok şükür🙏 normalde hafif toplu bir vücud yapım var ama göbeğim çok belli değil hafif sertleşti okadar şimdilk
17 ci haftamdayım baya bir karnım cıktı , hamilelikten önce dümdüzdü karnım . Şimdi baya belli ... beş kilo aldım .
Elmassefil 25. Haftadayim daha farketmeyenler oluyor🙄
Elmassefil benimde göbeğim çok yoktu sadece bir kilo aldım ama göbeğim bayada var 16 haftalığız çoğu zaman yer bile veriyolar 😂 şişkinlikden sanırım ama hiç inmiyor 🙈
Elmassefil 30 haftadan sonra belli olmaya başladı. Şuan 33 haftalığım ve hala daha kıyafetlerimi giyebiliyorum. Doktorum bile şok oldu geçen muayenede 😂
Elmassefil 17 den sonra belli olmaya basladi.
Elmassefil valla ben 12 haftalık hamileyim benim karnım çıktı görenler aa göbeğin çıkmış hemen diyor
Elmassefil 6. Hafta🙊
Kızlar benım 3.gebelıgım sezeryanle dogum yapıyorum ama sımdı 6+5gunlü hamileyım karnım bellı etmeyense başladı göbegımde vardı önceden
Elmassefil 33+2 haftaligim sanki 15-20haftaligim😂😂😂okadar karnim hic belli degil
17 haftalıkken belli olmaya basladı simdi 27 haftalık olduk cok sükür karnım burnumda gibi resmen suan 😊 ilk hamileliğim bu arada
5. ayda hafiften belli olmaya başladı
Elmassefil canim senin bebiş daha minicik. Bn 30haftaligim hala belli degil. Yapıyla alakalı
Elmassefil Ben cok zayif olmama ragmen disardan anlasilmasi 7. Ayi buldu. Kilosu da normal. Bu iyi bisey hareketleriniz hic kisitlanmiyor. Erken buyurse hamilelik zorlasiyor. İnsan heves ediyor ama 8. Aydayim zorlanmaya basladm Allahtan dhaa erken cikmamis. Bi de birden buyudu 3 hafta icinde ikiye katlaniyor inanilmaz. İç karnimiz genismis.
Elmassefil benm 23 falandı çıktı canım 🙈