Kızlar dün sabahtan beri suni sancı alıyorum açılmam 3 cm i geçmiyor doktor normalde çok ısrarcı artık dayanamıyorum :( ne olur dua edin

Yarenventolin Allah yardımcın olsun canım, inşallah herşey güzel olacak. Ama çok uzun süre olmuş çok halsiz olabilirsiniz. Bence bi tekrar danışın doktorunuza

Yarenventolin Rabbim yardimcin olsun ben de suni sancı ile doğum yaptım ams 4 5 saatte herşey oldu bitti eğer açılma olmuyorsa yorulup güçten düşmeyin bence

kivicik amin amin canım inşallah , küçük bir bebek diye ısrar ediyordoktor birazdan kontrole gelecek inşallah alır sezeryana

Yarenventolin canım çocuğun kalbini takip edin benimde aynı senin gibi oldu en sonunda oğlum dayanamadı kalbi çok hızlı attı 170 gördü son dakika sezaryana döndük canım doktorunla konuş istersen prenses doğum dönün

Ah ah evde beklememenin zararları işte sancını evde çekeceksin açılması evde beklicekain ne rahat oluyor üncü bebeğim ikisi ni öyle dogurdum kolay oldu bazen iyi doktor ebeye denk gelmiosun işte bebeğinizin pozisyonu normal se evde çekin sancını hareket yapın

Deemetibostnci Canım , arkadaşın bebeğinin asimetrik gelişim geriliği var diye kontrol altında sancı çektiriyor doktoru .Belki de bu gibi durumlar da evde çekmenin bebeğin kalp atışlarına zararı olacaktır ve anne bunu hissedemeyecektir.Senin dediğin normal durumlarda 🙂

Yarenventolin ikimizde iyiyiz çok şükür ama ben çok zorlandım 3 den gece 1 kadar acı çektim hemde boşuna hiç ilerleme yoktu ona rağmen devam ettirdiler artık oğlum dayanmadı mecbur sezaryana döndük