incircekirdegi93 bebeğimin asimetrik gelişim geriliği var diye
Normal doğum
kivicik amin amin canım inşallah , küçük bir bebek diye ısrar ediyordoktor birazdan kontrole gelecek inşallah alır sezeryana
Whitewomen fitil yoluyla mı verdiler serum yoluyla mı acaba
Yarenventolin canım çocuğun kalbini takip edin benimde aynı senin gibi oldu en sonunda oğlum dayanamadı kalbi çok hızlı attı 170 gördü son dakika sezaryana döndük canım doktorunla konuş istersen prenses doğum dönün
La_le şimdi ikinizde iyi misiniz , öyle olacak artık herhalde :(
Ah ah evde beklememenin zararları işte sancını evde çekeceksin açılması evde beklicekain ne rahat oluyor üncü bebeğim ikisi ni öyle dogurdum kolay oldu bazen iyi doktor ebeye denk gelmiosun işte bebeğinizin pozisyonu normal se evde çekin sancını hareket yapın
incircekirdegi93 benimde suyum gelmedi bebekle berbeber geldi ama açılmam vardı
Deemetibostnci Canım , arkadaşın bebeğinin asimetrik gelişim geriliği var diye kontrol altında sancı çektiriyor doktoru .Belki de bu gibi durumlar da evde çekmenin bebeğin kalp atışlarına zararı olacaktır ve anne bunu hissedemeyecektir.Senin dediğin normal durumlarda 🙂
Yarenventolin oğlumda 40+5 de 4cm acikligim vardı şuni sancı verdiler 8 cm den sonra suyumu ebe patlamıştı Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kevserr42 biz d şimdi sezeyandan çıktık çok şükür herşey yolunda ♥️
Yarenventolin hayırlı uğurlu olsun🌸🌸 şifanız bol olsun inşallah .
Yarenventolin ikimizde iyiyiz çok şükür ama ben çok zorlandım 3 den gece 1 kadar acı çektim hemde boşuna hiç ilerleme yoktu ona rağmen devam ettirdiler artık oğlum dayanmadı mecbur sezaryana döndük
Yarenventolin rabbim ikinizede şifa versin
Yarenventolin sevindim bacım yaşı uzun düğünü güzün olsun insllah
kivicik çok teşekkür ediyorum amin inşallah 🙏🏻
La_le neden böyle yapıyorlar acaba valla çektiğimize yazık
Yarenventolin öyle saçmalık mı olur açılmıyor işte arkadaşımın da geceden sabaha kadar açılmadı suyu da gelmişti ve sezeryana aldılar devlet mi
Kevserr42 allah razı olsun canım darısı tüm bekleyenlere inşallah