Ah ah evde beklememenin zararları işte sancını evde çekeceksin açılması evde beklicekain ne rahat oluyor üncü bebeğim ikisi ni öyle dogurdum kolay oldu bazen iyi doktor ebeye denk gelmiosun işte bebeğinizin pozisyonu normal se evde çekin sancını hareket yapın

Deemetibostnci Canım , arkadaşın bebeğinin asimetrik gelişim geriliği var diye kontrol altında sancı çektiriyor doktoru .Belki de bu gibi durumlar da evde çekmenin bebeğin kalp atışlarına zararı olacaktır ve anne bunu hissedemeyecektir.Senin dediğin normal durumlarda 🙂

Yarenventolin ikimizde iyiyiz çok şükür ama ben çok zorlandım 3 den gece 1 kadar acı çektim hemde boşuna hiç ilerleme yoktu ona rağmen devam ettirdiler artık oğlum dayanmadı mecbur sezaryana döndük

Yarenventolin öyle saçmalık mı olur açılmıyor işte arkadaşımın da geceden sabaha kadar açılmadı suyu da gelmişti ve sezeryana aldılar devlet mi

Yaseminf özel lokman hekim hastanesi , doktorum ilk doğum sezeryan yaparız diye çok ısrar etti en son benim yalvarvamla aldılar

La_le benimde sancım vardı açılmsm yoktu bebeğimin kalo atışları hızlanınca acilen sezeryana almışlardı.Olmayınca olmuyor riske atmaya gerek yok🥺❤️