Yapmak isteyip yapamadıklarınız🥲
Nubar_Rr yüz üstünden başka assssla yatamam normalde, onu çok özledim, ve kokoreç yemek istiyorum çok ya 😃
Nubar_Rr yüzüstü normalde de yatamıyorum göğüslerim biraz büyük çünkü ama sırt üstü yatmayı çok özledim ya sırt üstü de yatamıyorum
🥺
Asasasas içki ve ton balığı hariç hepsini yedim 😬
Nubar_Rr yüz üstü yatmak gerinmek rahat rahat öksürmek esnemek çişimi bile rahat yapamıyorum ya 😅😅😅 ahahahhaah
Nubar_Rr kesinlikle yuz ustu yatmayi ozledim piknikleree ip atlamayi top oynamayi ozledim
Nubar_Rr midye, suşi, her çeşit sakatat, kola, sosis ve benzeri şeyleri yemek. Kot topuklu giyip dilediğimce dans etmek. Az birazda alkol olabilirdi. Ama hiç bir dünyevi zevk bebeğimin sağlığından kıymetli olamaz 🥰🧿
Dip boyam geldi tam gidecekken gebelik öğrendim ve bunun üzerinden 2 buçuk ay geçti nerdeyse , Saçımı boyatmak istiyorum.. çünkü kendimi daha iyi hissedeceğim 🫣 😔
EmineDefneGokce ben iki yıl gittim baya rahattım sonra hop gebelik geldi ve eski halime geri döndüm 🤪 ama olsun o iki yıl çok rahattım neyse seanslarım var bebişten sonra giderim inşallah 🙏🏻
Hatce22 benim doktor dediki çinko normal insanlar içinde zararlı zaten . Ton balığı ayda bir yada iki bi şey olmaz dedi .
Deletedmom_7 aslında kısacası pişmemiş olması bizim için tehlikeli olduğu için iyice piştiği sürece sıkıntı yok. Bende sucuk yerden iyice pişiriyorum tam emin oluyorum öyle tüketiyorum
MinikBrokoli kız bende bebe şimdi istemiyordum Allah nasip etti 😂 nasip ya
Cicilibicili bebeğin kalp atışını dinlediğiniz zaman isteyenlere attınız mı gibi bi post açıp sabitleseniz ne güzel olur 🥹🫶🏼🫶🏼🥲
Nubar_Rr bir hafta öncesi yatıyordum artık yatamiyom,🤪30, cunhaftada yım
babee1mom postu açın sabitleyelim☺️
Nubar_Rr kaynanamı tokatlamak 😂😂😂 neyse bir dahaki hamilelikte aseriyorum diye tokatlarim 😂😂
Ilkhayat yüz üstü mü yatıyorsun 😮yank bırsy olmasa bile nasıl için Rahat ediyor bn dönerken bile dikkatli donuyorum